Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n yt-neuvottelut päätökseen

Yhteistoimintaneuvotteluiden tuloksena joukkueen pelaajat, valmennus ja huolto ovat lomautettuina 19.12. alkaen. Toimilla pyritään minimoimaan Mestiksen keskeytyksestä tulevat tappiot ja samalla varaudutaan siihen, että sarjaa ei saada jatkettua suunnitellun aikataulun mukaisesti.

KeuPa Hockey Oy:n joukkueen pelaajia, valmennusta ja huoltoa koskevat yt-neuvottelut ovat saatu päätökseen. Neuvotteluiden tuloksena joukkueen pelaajat, valmennus ja huolto ovat lomautettuina 19.12. alkaen. Mestis on ollut keskeytettynä joulukuun alusta alkaen loppuvuodeksi. KeuPa HT:n seuraava kotiottelu on merkitty pelattavaksi lauantaina 2.1.2021, mutta nopeasti muuttuva kuva koronaviruksen leviämisestä saattaa muuttaa nykyistä ottelusuunnitelmaa. Lomautukset ovat määräaikaisia ja kestävät enintään 90 päivää.

Hallituksen puheenjohtaja Antti Elo kertoi, että lomautuksiin jouduttiin turvautumaan, koska yhtiön taloudellinen nykytilanne sekä lähitulevaisuuden taloudelliset näkymät ovat oleellisella tavalla heikentyneet.

Ottelutapahtumat ja niihin liittyvä oheistoiminta muodostavat valtaosan seuran tuloista tässä vaiheessa kautta. Olemme tällä hetkellä tilanteessa, että näitä tulovirtoja ottelutapahtumista ei ole ja myös lähitulevaisuus näyttää epävarmalta.

Nämä lomautukset ovat äärimmäisiä ja erittäin valitettavia toimenpiteitä urheiluseuralle, mutta samalla välttämättömiä tässä aivan poikkeuksellisessa maailmantilanteessa. Näillä toimilla pyrimme varmistamaan sen, että Keuruulla pelataan jatkossakin Mestis-tasoista jääkiekkoa.