Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kolme tärkeää vahvistusta joukkueeseen

Mestis-kausi oli keskeytettynä joulu-tammikuun ajan. Tuona aikana hienon alkukauden pelannut Sakari Turtiainen lähti Ruotsiin, Joni Piipposen kausi päättyi loukkaantumiseen ja Sami Suni kuntouttaa itseään vielä muutaman kuukauden ajan. Näitä menetyksiä paikkaamaan on hankittu kolme mielenkiintoista pelaajaa, puolustaja Aleksi Ek, maalivahti Juho Ahopelto sekä hyökkääjä Miro Lehtimäki. Kaikkien kolmen pelaajan sopimukset kattavat loppukauden.

22-vuotias Heinolasta maailmalle lähtenyt Aleksi Ek saapuu kauden keskeyttäneestä SaPKosta vahvistamaan KeuPa HT:n puolustusta. Liigassakin 28 ottelua Pelicansin riveissä pelannut puolustaja pelasi syksyllä 17 ottelua Savonlinnassa tehoin 1+6.

”Aleksi Ek on isokokoinen, hyvin liikkuva ja monipuolinen puolustaja, joka tulee varmasti olemaan hyvä lisä puolustukseemme.”, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi.

Jo ennen Mestiksen keskeytystä KeuPa HT:ssa lainalla ollut maalivahti Juho Ahopelto, 22, jatkaa ihmisten joukkueen matkassa myös loppukauden ajan.

”Ahopelto tulee paikkaamaan Sunin poisjääntiä. ’Peltsi’ on isokokoinen ja nopealiikkeinen maalivahti ja tuo tarvitsemaamme leveyttä maalivahtiosastolle,” Westerlund sanoo.

24-vuotias Miro Lehtimäki saapuu Keuruulle RoKista. Kaksi viimeistä kautta Rovaniemellä kiekkoilleella Lehtimäellä on myös 43 ottelun kokemus Liigasta. Kaudella 2018-19 Lehtimäki iski Hermeksen paidassa 21 Mestis-otteluun 14 maalia ja yhteensä 24 pistettä!

”Lehtimäki tuo joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa. Hän pystyy tekemään maaleja ja on röyhkeä laitahyökkääjä,” Westerlund toteaa.

Lehtimäki tulee myös kantamaan alkulämmittelyissä Kevään joukkueen mukana – kampanjaan liittyvää fanien paitaa.