Seuraa meitä:       

KeuPa Hockey Oy:n hallitus laajenee

Uudet jäsenet tuovat mukanaan johtamis- ja myyntiosaamista hallitukseen

KeuPa Hockey Oy:n uusi hallitus on valittu. Hallitus täydentyy metsäkoneita valmistavan John Deere Forestry Oy:n piiripäällikkö Herkko Saukkomaalla ja kehittämisyhtiö KeuLink Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kentalalla. Yhtiön hallituksessa jatkavat Antti Elo ja Janne Pekkanen. Antti Elo toimii  jatkossakin hallituksen puheenjohtajana. Aiemmassa hallituksessa ollut Pekka Rantamoijanen siirtyy hallituksen neuvonantajaksi.

Herkko Saukkomaa - myyntiosaamista sekä asiakkuuksien hallintaa

Herkko Saukkomaa kertoo tuovansa hallitukseen sitä samaa erikoisosaamista, jota hänen työnsäkin edellyttää - myyntiä, markkinointia sekä asiakkuuksien hallintaa. Työssä Herkko vastaan oman myyntipiirinsä tuloksesta. Hän näkee vastuun tuloksesta tärkeänä tekijänä myös KeuPa Hockey Oy:n toiminnassa. Herkko kuvaa suhdettaan jääkiekkoon seuraavasti:

"Jääkiekossa olen aina tykännyt peliin kuuluvasta nopeudesta, fyysisyydestä sekä näiden yhdistämisestä taktiikkaan ja korkeaan vaatimustasoon lajitaidon suhteen. Totta kai syntyperäisenä keuruulaisena KeuPa HT on ollut ja tulee olemaan se ykkösseura minulle. Omien, nyt jo aikuisten poikieni kautta olen ollut KeuPa HT:ssa joukkueenjohtajana, valmentajana sekä myös seuran hallituksessa. Olen erittäin otettu kutsusta KeuPa Hockey Oy:n hallitukseen, haluan antaa sille työlle kaiken osaamiseni mitä vaan pystyn.” 

Jukka Kentala - johtamista ja yritysyhteistyötä

Jukka Kentala on puolestaan taustaltaan yleisesikuntaupseeri, joka vapautui vakinaisesta palveluksesta oltuaan Puolustusvoimissa lähes 34 vuotta. Jukka toimii Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n toimitusjohtajana Keuruulla. Hän aloitti tässä tehtävässä heti reserviin siirtymisensä jälkeen.

”Olen ollut jääkiekon ystävä aivan pikkupojasta alkaen. Vieläkin muistan joitakin maajoukkueen pelaajien pelinumeroita 60 ja 70 luvun taitteesta. Olen harrastanut jääkiekkoa aktiivisesti vain harrastemielessä. Synnyin paikkakunnallani ei jääkiekon seuratason toimintaa ollut. Pelasin KeuPan riveissä jalkapalloa. Takana on muun muassa Suomen cupin matsi TPS:aa vastaan.”

Jukka uskoo, että pystyy tuomaan erilaisia näkökulmia toiminnan kehittämiseen, ehkä myös avarakatseisuutta. Hän myös toivoo, että voisi nykyisen työnsä puolesta rakentaa uudenlaisia mahdollisuuksia yhteistoimintaan yrityskentän kanssa. 

Kiitos yhteistyökumppaneille ja yleisölle 

Hallituksen puheenjohtaja Antti Elo on iloinen laajentuneesta hallituksesta ja on myös tyytyväinen KeuPa HT:n suoriutumisesta poikkeuksellisina aikoina:

”Juuso Mörsky hyppäsi toimitusjohtajaksi juuri ennen koronakriisin alkua, joka teki alusta varmasti ikimuistoisen. Haasteisiin Juuso vastasi loistavasti ja moni asia on kehittynyt hienosti eteenpäin. Tomas Westerlund kasasi kilpailukykyisen ja erinomaisesti liikkuvan joukkueen, jolta voi odottaa nousujohteista kautta ja uskon myös yksilöiden läpimurtoihin. Valmennustiimi vahvistui kakkosvalmentaja Max Waltherilla ja maalivahtivalmentaja Antti Leskisellä, joten tämäkin osa-alue on edelliskautta laajempi. Yhtiön hallitus laajenee tulevassa yhtiökokouksessa neljään jäseneen, kun mukaan liittyvät Herkko Saukkomaa ja Jukka Kentala: Tervetuloa mukaan! Näin myös hallituksen kokoonpanossa on laajuutta sopivasti.

Haluan kiittää yhteistyökumppaneita, jotka vaikeinakin aikoina ovat toiminnassa mukana sekä meidän loistavaa yhteisöä, joka mahdollisti mm. tärkeän kausikorttihaasteen toteutumisen viime keväänä.”