Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n jäsenille useita palkintoja - Westerlund vuoden valmentaja, Larinmaa paras hyökkääjä ja Aitola tehotilaston ykkönen

KeuPa HT:n päävalmentaja Tomas Westerlund on valittu Mestiksen vuoden valmentajaksi sekä Fair play -valmentaja palkinnon saajaksi. Kolmatta kauttaan Keuruulla ja ensimmäistä kautta päävalmentajana toimiva Westerlund, 29, luotsasi KeuPa HT:n tasaisessa sarjassa tällä kaudella loistavasti neljänneksi joukkueen kerätessä 31 ottelussa 57 pistettä.

 ”Todella hienot fiilikset. Ainahan tällaiset palkinnot lämmittävät mieltä ja tuovat fiiliksen, että asioita on tehty oikein. Jokainen tällainen kunnianosoitus kasvattaa itseluottamusta ja otetaan mielellään vastaan.  Isoin kiitos kuuluu tietenkin koko valmennustiimille, joukkueen toimihenkilöille ja pelaajille, jotka ovat tämän mahdollistaneet,” Westerlund kommentoi saamiaan tunnustuksia.

Katseet ja ajatukset ovat myös KeuPa HT:n osalta tiistaina alkavissa pudotuspeleissä.

”Tietenkin hienoin palkinto tälle kaudelle olisi, että joukkueena mentäisiin pitkälle ja päästäisiin pelaamaan mestaruudesta”

Westerlund jatkaa KeuPa HT:n päävalmentajana myös ensi kaudella.

Joonas Larinmaa kauden paras hyökkääjä

Mestiksen pistepörssin tällä kaudella voittanut 28-vuotias Joonas Larinmaa on valittu myös Mestis-kauden parhaaksi hyökkääjäksi. Hienon kauden KeuPa HT:n ykköskentän laidassa pelannut Larinmaa sai paljon vastuuta ja vastasi siihen pelaten läpi kauden loistavasti ja tehden 31 otteluun yhteensä 39 tehopistettä.

”Totta kai tuntuu hyvältä saada henkilökohtaistakin tunnustusta,” liigavauhtiakin kuuden ottelun verran tällä kaudella kokeillut Larinmaa kommentoi onnistunutta kauttaan.

”Se, että palkinto siitä päämäärätietoisesti tehdystä työstä konkretisoitui tällä kaudella näiden valintojen ja pistepörssin voiton merkeissä on tietysti monen asian summa. Varmasti suurin yksittäinen tekijä on se, että olen pystynyt vuosien ajan keskittymään täysipainoisesti jääkiekkoon ja säilynyt ehjänä ilman suurempi loukkaantumisia. Tällä kaudella olen myös pystynyt säilyttämään oman suoritustason ilman notkahduksia siitäkin huolimatta, että kyseinen kausi on ollut muuttujia täynnä,” Larinmaa jatkaa.

”On kuitenkin myös fakta, että joukkueurheilussa yksilön menestymien kulkee pitkälti käsi kädessä joukkueen menestymisen kanssa. Samalla on myös iso merkitys sillä, minkälainen kemia ketjukavereiden kanssa kauden aikana muodostuu,” Larinmaa päättää.

Larinmaa valittiin myös Mestiksen ensimmäiseen All Star-kentälliseen.

Olli Aitolalle tehotilaston ykköstila

KeuPa HT:n luottosoturi Olli Aitola nappasi itselleen Jari Hirsimäki – palkinnon tehotilaston voitosta. Hienolla tasolla koko kauden suorittaneen Aitolan tehotilasto lukema oli kauden päättyessä +20.

”Hyvällä onnella on varmasti ollut osuutta noin hyvään tehotilastoon. Kuitenkin oma pelaaminen on tuntunut hyvältä koko kauden ja kauden erikoisuudesta huolimatta mieli on pysynyt virkeänä,” Aitola kommentoi onnistunutta kauttaan.

Kaikki Mestiksen palkitut täältä.

Kuvat: Tomi Autio