Seuraa meitä:       

Keuruun Jäähallille nimikkosponsoripaikka -kampanjan ehdot

Kampanjan järjestäjä

KeuPa Hockey Oy, Koulutie 9, 42700 Keuruu

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Kampanjaan sisältyvän arvonnan palkinto

Kampanjaan sisältyy arvonta. Kampanjan osallistuneiden kesken arvotaan oman yrityksen tai yhdistyksen nimikkosponsorin paikka Keuruun Jäähallin nimeksi tulevaksi kahdeksi vuodeksi (jääkiekkokaudeksi), ajalle 1.6.2021 - 31.5.2023. 

 

Kampanja-aika 

Kampanja alkaa 21.4.2021 ja päättyy 21.6.2021

Kampanja-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. KeuPa Hockey Oy ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

 

Kampanjan osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua sähköisellä verkkolomakkeella osoitteessa www.keupaht.fi

ostamalla arvontaan oikeuttavia kulta-,hopea- tai pronssipaketteja. 

Nimikkosponsorin arvontaan hyväksyttävien nimien tulee olla yritysten virallinen nimi tai liikennenimi, yhdistyksen tai yhteisön nimi. 

Osallistujalla tulee olla edustamansa yrityksen tai yhteisön nimenkirjoitusoikeus.

 

Kampanjan arvonnan voittajan valinta 

Kaikki määräajassa kampanjaan osallistuneet ovat mukana nimikkosponsoripaikan arvonnassa. Kampanja-ajan päätyttyä suoritetaan arvonta. Voittajan nimi luovutetaan valitsijaraadin käyttöön, joka arvioi nimen soveliaisuuden Keuruun jäähallin nimikkosponsoriksi. 

Arvonta on avoin kaikille Suomessa asuville luonnollisille henkilöille pois lukien kilpailun tai sen valmistelun järjestämiseen osallistuneet henkilöt.

 

Käyttöoikeudet ja julkaisuoikeudet 

Osallistumalla kampanjaan osallistuja antaa oikeuden käyttää yrityksensä tai yhteisönsä nimeä ajanjaksolla 21.4.2021 - 31.5.2023 

Järjestäjällä on oikeus käyttää arvonnan voittaneen yrityksen tai yhteisön nimeä ajanjaksolla 1.6.2021-31.5.2023

 

Henkilötiedot 

Voittajan henkilötietoja käsitellään KeuPa HT:n tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: https://keupaht.fi/images/esitteet/KeuPa_HT_Tietosuojaselostedocx.pdf

 

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kampanjaan osallistujat sitoutuvat näihin sääntöihin. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.