Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kuusi jatkosopimusta ja yksi uusi pelaaja – Antti Leskinen jatkaa maalivahtivalmentajana

KeuPa HT on solminut jatkosopimuksia kuuden pelaajan kanssa. Puolustajat Eetu Pylkkänen ja Mikko Lahtinen, hyökkääjät Justus Mikkonen ja Veeti Vuorio sekä maalivahdit Sami Suni ja Juho Ahopelto jatkavat Keuruulla. Lisäksi uutena miehenä ensi kaudelle riveihin saapuu Sampo Paulaharju. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

22-vuotias Eetu Pylkkänen saapui Keuruulle RoKin riveistä kesken kauden ja osoitti välittömästi olevansa joukkueen kärkipuolustajia. Pudotuspeleissä paljon vastuuta saanut Pylkkänen tulee olemaan johtavia puolustajia myös tulevalla kaudella.

-          Eetu on kovaotteinen puolustaja, jolta löytyy myös ratkaisukykyä. ’Pylellä’ on myös tämän sarjan kovimpia lyöntilaukauksia, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi Pylkkäsestä.

Myös puolustuksen luottosoturi Mikko Lahtinen jatkaa KeuPa HT:n riveissä. Tuleva kausi on Lahtiselle jo kuudes Keuruulla. Ihmisten joukkueen luottosoturi tekee takuuvarmaa työtä ja tuo myös kokemusta pukukoppiin.

-          Talonmieheltä tiedetään mitä saadaan ja hienoa, että ’Lavi’ jatkaa meillä taas ensi kaudella. Viime kaudella runkosarja jäi lyhyeksi, joten lupaan uudestaan, että tulevalla kaudella Lavi rikkoo oman piste-ennätyksensä, Westerlund jatkaa Lahtisesta.

TuTo:sta KeuPa HT:n riveihin viime kaudelle saapunut luotettava hyökkääjä Veeti Vuorio jatkaa myös Keuruulla myös ensi kaudella. Laitahyökkääjänä kauden aloittanut Vuorio hyppäsi kesken kauden keskushyökkääjäksi ja täytti paikkansa erinomaisesti.

Justus Mikkonen tulee aloittamaan jo neljännen kauden Keuruulla. Kolmen edellisen kauden aikana Mikkonen on iskenyt runkosarjassa tehot 24+34, ollen koko ajan yksi luottosotureista.

-          Veeti otti isoja askelia viime kaudella ja tulee olemaan tärkeä palanen ensi kaudella. ’Nyrkki’ on isokokoinen voimahyökkääjä, joka omaa terävän rannelaukauksen.

-          Mikkonen on hyvä luistelija ja luontainen maalintekijä. ’Jussessa’ on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia ja se revitään irti ensi kaudella, Westerlund kertoo.

Paulaharju uusi lisäys Ihmisten joukkueeseen

Sampo Paulaharju saapuu KeuPa HT:n riveihin Kajaanin Hokista. 25-vuotias vasemmalta ampuva hyökkääjä iski toissa kaudella Hermeksen riveissä peräti 19 maalia. Viime kaudella Hokin riveissä Paulaharju teki 30 otteluun tehot 3+7.

-          Sampo on monipuolinen hyökkääjä ja tuo joukkueeseemme lisää ratkaisuvoimaa. Hän on esimerkillinen pelaaja, joka tuo myös johtajuutta joukkueeseen, Westerlund kertoo.

Ensi kauden maalivahtikaksikko selvillä - Antti Leskinen jatkaa maalivahtivalmentajana

22-vuotias Sami Suni ehti pelata viime kaudella KeuPa HT:n maalinsuulla vain kolme ottelua ennen harmittavaa kauden päättänyttä loukkaantumista. Ennen siirtymistään Keuruulle Suni pelasi Mestistä Heinolan Peliitoissa.

Juho Ahopelto saapui viime kaudella lainalle paikkaamaan loukkaantunutta Sunia SaPKon riveistä ja jatkaa myös Keuruulla tulevalla kaudella. Ahopelto pelasi Samuli Tervon takana muutaman ottelun ja näytti näissä otteluissa todella hyviä otteita.

-          Vaikka kausi molempien osalta jäikin hieman lyhyeksi, ehtivät he lyhyessäkin ajassa ottamaan selkeitä kehitys askeleita, ja näyttivät pystyvänsä pelaamaan sarjaa hyvällä tasolla. Molemmat ovat todella tavoitteellisia ja tervepäisiä jätkiä, joilla on palava halu kehittyä joka päivä paremmiksi, ja mennä urallaan eteenpäin. Ison fyysisen koon lisäksi he ovat myös teknisesti erittäin taitavia ja nopeita liikkumaan, joka on etenkin nykypäivän maalivahdille erittäin tärkeä taito. Yhdessä he muodostavan maalinsuulle tasaisen kaksikon, jonka terve kilpailutilanne puskee varmasti molempia eteenpäin, maalivahtivalmentaja Antti Leskinen kommentoi kaksikkoa.

Viime kauden valmennuskolmikko tulee siis pysymään täysin samana, kun Antti Leskinen täydentää ensi kauden valmennusta jatkamalla KeuPa HT:n maalivahtivalmentajana.

-          Päätös jatkosta oli erittäin helppo. Valmennusryhmä on tuttu, ja Keuruu ihmiselle hyvä paikka olla. Mikäs siis sen parempi paikka kehittää itseään valmentajana ja ihmisenä. Koen, että molempien maalivahtien kanssa saatiin hyvä prosessi viime kaudella käyntiin ja odotan innolla, että päästään syksyllä jatkamaan siitä mihin jäätiin, Antti Leskinen kommentoi jatkoaan Keuruulla.

Myös joukkueen taustalle saatiin tärkeä jatkaja, kun Tuomo Riikonen toimii joukkueenjohtajana tulevalla kaudella!

Näin on ensimmäiset pelaajasopimukset julkistettu ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin joukkueen rakentamista kohti tulevaa kautta.

Sampo Paulaharju saapuu Keuruulle Kajaanin Hokista.             Kuva: Tuomas Juntunen