Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kolme hyökkääjää JYPin U20 joukkueesta

Keski-suomalaiselle pelaajapolulle saadaan jälleen hienoa jatkumoa, kun Niko Himmanen, Tomi Mäntynen sekä Iiro Hietakangas ottavat seuraavan askeleen urallaan ja siirtyvät JYPin U20 joukkueesta Mestikseen KeuPa HT:n riveihin. Kolmikon sopimukset ovat yksivuotisia.

Edellisen kahden kauden ajan JYPin U20 joukkueessa pelannut Niko Himmanen pääsi viime kaudella kokeilemaan myös yhden ottelun verran liigavauhtia JYPin riveissä. Lisäksi Himmanen nähtiin myös KeuPa HT:n riveissä Mestiksessä yhden ottelun verran. Viime kaudella U20 SM-sarjassa 20-vuotias hyökkääjä iski tehot 7+5.

Neljällä edellisellä kaudella JYPin U20 joukkueessa pelannut Tomi Mäntynen kävi myös kokeilemassa Mestistä KeuPa HT:ssa yhden ottelun verran viime kaudella. U20 SM-sarjassa 21-vuotias hyökkääjä iski viime kaudella tehot 6+19.

20-vuotias Ähtärin Kiekko-Haukkojen kasvatti Iiro Hietakangas on pelannut viimeiset kolme kautta JYPissä U20 SM-sarjaa ja edellisellä kaudella hyökkääjä iski tehot 5+6.

KeuPa HT:n päävalmentaja Tomas Westerlund on tyytyväinen, että Keski-suomalainen pelaajapolku toimii ja uskoo, että kolmikko on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

-          Saamme hyvää jatkumoa meidän Keski-suomalaiselle pelaajapolullemme. Himmanen, Mäntynen ja Hietakangas ovat käyneet läpi JYPin junioriputken ja ovat valmiita ottamaan seuraavan stepin aikuisten sarjassa. Kaikki kolme ovat luisteluvoimaisia pelaajia ja uskon, että he pystyvät tuomaan raikkautta sekä energiaa kaukaloon.

KeuPa HT:n sopimuspelaajat kaudelle 2021-22 näet täältä.

Niko Himmanen                                                         Tomi Mäntynen                                                       Iiro Hietakangas

Kuvat: Jiri Halttunen