Seuraa meitä:       

KeuPa HT sopimukseen neljän tutun pelaajan kanssa

KeuPa HT on solminut pelaajasopimuksia tuttujen pelaajien kanssa, kun jatkosopimuksen allekirjoitti Jani Siekkinen. Olli-Petteri Viinikainen sekä Matias Mustonen saapuvat Keuruulle yhden vuoden sopimuksilla. Lisäksi tryout-sopimuksella joukkueeseen liittyy Patrik Forsberg.

Jani Siekkinen käynnistää jo neljännen kautensa KeuPa HT:n riveissä. Luotettavalla keskushyökkääjällä on jo yli 150 ottelua KeuPa HT:n riveissä ja viime kaudella Siekkinen pääsi testaamaan myös liigavauhtia viiden ottelun verran.

Päävalmentaja Tomas Westerlund on tyytyväinen Siekkisen jatkoon ja uskoo kehitystä vielä tapahtuvan.

-          Siekkinen on luotettava kahden suunnan sentteri ja hyvä aloittaja. Kaikkea potentiaalia ei ole vielä mitattu ja uskon vahvasti, että Jani pystyy ensi kaudella ottamaan seuraavan stepin urallaan.

Matias Mustonen siirtyy KeuPa HT:n riveihin Joensuusta. Mustonen on pelannut myös KeuPa HT:n riveissä 15 ottelua kausien 17-18 sekä 18-19 aikana. Viime kaudella Mustonen iski Kiekko-Poikien riveissä 25 otteluun tehot 4+11. Mustosen toistaiseksi paras kausi Mestiksessä oli toissa kausi, kun hän iski Peliittojen riveissä 50 otteluun tehot 17+25.

Olli-Petteri Viinikainen palaa Keuruulle Tampereen KOOVEEn riveistä. Kausilla 18-19 sekä 19-20 puolustaja pelasi KeuPa HT:n riveissä yhteensä 60 ottelua, joten voitaneen puhua paluumuuttajasta. Lisäksi Viinikaiselta löytyy liigakokemusta 20 ottelun verran.

-          ”Muselta” löytyy taitoa, kykyä tehdä peliä ja hän tuo hyökkäyspään osaamista joukkueeseen. Tärkeää on myös pelaajan asenne ja halu tulla KeuPaan, sillä hänellä on iso motivaatio näyttää osaamisensa tulevalla kaudella.

-          ”OP” on kovaotteinen puolustaja, joka tykkää pelata fyysistä peliä. Hän tuo joukkueeseen alivoimaosaamista ja isännän otteet puolustuspäähän, päävalmentaja Westerlund kommentoi kaksikon kiinnitystä.

Patrik Forsberg on pelannut suurimman osan viime vuosista ulkomailla. Viime kausi meni Jyväskylässä D-kiekon riveissä Suomi-sarjassa ja nyt hän lähtee tavoittelemaan paikkaa KeuPa HT:n riveistä tryout-sopimuksella. Forsberg muistetaan myös KeuPa HT:n riveistä kaudelta 16-17.

-          Patrik tulee taistelemaan pelipaikasta tryoutin kautta. Viime kausina hän on pelannut puolustajana ja tehnyt Suomi-sarjassa kovaa jälkeä. Patrikilla on hyvä laukaus ja kova halu näyttää osaamisensa KeuPassa ja Mestiksessä, Westerlund päättää. 

KeuPa HT:n ensi kauden joukkueen rakennus sujuu hyvää vauhtia. Sopimukset ensi kaudesta on nyt tehty 2 maalivahdin, 3 puolustajan sekä 8 hyökkääjän kanssa. Lisäksi tryout-sopimuksella paikkaa joukkueesta tavoittelee Patrik Forsberg.

Jani Siekkinen jatkaa Ihmisten joukkueen paidassa ensi kaudella.    Kuva: Tomi Autio