Seuraa meitä:       

Metsä-Multia jatkaa seuraavat kaksi vuotta KeuPa HT:n pääyhteistyökumppanina

Metsä-Multia jatkaa KeuPa HT:n pääyhteistyökumppanina, kun osapuolet ovat solmineet uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen kauden 2022-23 loppuun saakka. Näin KeuPa HT:n ja Metsä-Multian Suomi-Sarja ajoista lähtien kestänyt markkinointiyhteistyö jatkuu seuraavatkin kaksi vuotta.

-          - Metsä-Multia haluaa olla vahvasti mukana KeuPa HT:n Mestis-tarinassa. KeuPa HT:ta ja Metsä-Metsä-Multiaa yhdistää vahva halu olla oman tarinansa mestareita, ihminen keskiössä ja yhdessä huipputuloksiin, kertovat Metsä-Multian omistajat Kai ja Aki Laaja.

-          - KeuPa HT:n ja Metsä-Multian tiivis yhteistyö on kehittynyt koko Mestis-taipaleemme ajan ja sitä työtä haluamme jatkaa edelleen. Ihmisten joukkue kirjoittaa jälleen uutta tarinaa ja Metsä-Multian kanssa pystymme luomaan pohjaa sille, että pääsemme yhdessä huipputuloksiin ja kohti kokonaisvaltaista menestystä, toteaa KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky.

Metsä-Multia Oy on koneellisia puunkorjuu palveluita tarjoava yritys. Metsä-Multia tunnetaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, toimitusvarmuudesta ja vuosikymmenten mittaisesta historiasta. Metsä-Multia työllistää mittavan joukkueen metsäalan terävimpiä ammattilaisia. Yrityksen päätoimialue on keskeisessä Suomessa. Lue lisää ja tutustu: metsa-multia.fi