Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kaksi kovanluokan jatkosopimusta – Koivusaari sekä Suistio jatkavat Keuruulla!

KeuPa HT on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Juho Koivusaari sekä Santeri Suistio jatkavat Keuruulla myös tulevalla kaudella. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Juho Koivusaari, 22, käynnistää jo kolmannen kautensa Keuruulla. Isoja kehitysaskelia ottanut voimahyökkääjä pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden ollen joukkueen paras maalintekijä ja Mestiksen maalipörssin seitsemäs iskien 28 otteluun tehot 14+8. Koivusaari palasi pudotuspeleihin runkosarjan lopulla tulleen loukkaantumisen jälkeen ja teki kahteen otteluun kaksi maalia. Koivusaari on pelannut itsensä yhdeksi keuruulaisyleisön suosikiksi ja ”Diman” rymistelystä pääsemme nauttimaan myös ensi kaudella!

          - Koivusaari on ottanut isoja askelia kehityksessään viime vuosina ja tulee olemaan isossa roolissa myös ensi kaudella. ”Dima” on hyvällä laukauksella varustettu voimahyökkääjä ja pidetty persoona pukukopissa. Monipuolinen pelaaja, joka tuo erikoisosaamisensa myös ali- ja ylivoimalle, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi Koivusaaren jatkoa.

Santeri Suistio, 23, on tuttu pelaaja keuruulaisyleisölle etenkin mestaruuskaudelta 2017-18. Suistio pelasi myös KeuPa HT:n riveissä myös kauden 2018-19 alussa ennen siirtymistään Tanskaan, jossa puolustaja vietti lopulta kaksi kautta. Viime kaudelle Suistio saapui jälleen Keuruulle, mutta kausi päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkamaan, kun harmittava loukkaantuminen päätti puolustajan kauden heti ensimmäisessä ottelussa. Kuntoutus on sujunut hyvin ja Suistiosta odotetaan vahvoja otteita Ihmisten joukkueen puolustuksessa!

          - Suistio on tuttu kasvo keuruulaisille aikaisemmilta vuosilta ja hienoa, että hän jatkaa meillä myös tulevana kautena. ”Supi” on rauhallinen kaveri ja päämäärätietoinen urheilija. Hänellä on hyvät perusominaisuudet ja tulee olemaan tärkeä palanen meidän puolustustamme, Westerlund kertoo. 

      KeuPa HT:lla on ensi kaudelle nyt sopimus 2 maalivahdin, 4 puolustajan sekä 9 hyökkääjän kanssa. Lisäksi puolustaja Patrik Forsberg on joukkueen mukana tryout-sopimuksella.

Ke

     Juho Koivusaari jatkaa Keuruulla myös ensi kaudella.                 Kuva: Tomi Autio