Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle uusi hyökkääjä HIFK:sta sekä yksi jatkosopimus!

KeuPa HT saa ensi kaudeksi vahvistuksen liigasta, kun HIFK:ssa viime kaudella kiekkoillut Terry And saapuu KeuPa HT:n riveihin. Tämän lisäksi jatkosopimuksen KeuPa HT:n kanssa allekirjoitti Niklas Lehikoinen. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

Terry And, 23, saapuu Keuruulle HIFK:sta, jossa hyökkääjä on pelannut kolmen viimeisen kauden aikana 33 ottelua liigaa. Lisäksi oikealta laukova hyökkääjä pelasi HIFK:n U20-joukkueessa toimien viimeisellä kaudellaan U20-joukkueen kapteenina. Mestis-kokemusta Andilta löytyy Jokipoikien riveistä 43 ottelun verran.

        - And tuo joukkueeseen kiekollista osaamista ja on vahva kahden suunnan hyökkääjä. Hän on myös kova taistelija sekä periksiantamaton pelaaja ja kaikesta tekemisestä huokuu halu kehittyä. Terry on viimeisen päälle urheilija sekä positiivinen persoona, joka istuu porukkaamme hyvin, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi uutta tulokasta.

Niklas Lehikoiselle, 21, tuleva kausi on toinen KeuPa HT:n riveissä. Viime kausi toi 25 otteluun tehot 1+3. Lisäksi kolmessa pudotuspeliottelussa Lehikoinen kirjautti yhden syöttöpisteen.

        - Lehikoinen on voimahyökkääjä, joka tykkää fyysisestä pelistä ja hän pelaa tilanteet loppuun asti. ”Lehis” on persoonaltaan loistavat tyyppi ja joukkuepelaaja, joka tuo koppiin ääntä, Westerlund kommentoi Lehikoisen jatkoa.

KeuPa HT:n ensi kauden joukkue alkaa nyt hahmottua. Ensi kauden sopimustilanteet löydät täältä.

Terry And saapuu Keuruulle HIFK:sta.