Seuraa meitä:       

HT Laser KeuPa HT:n pääyhteistyökumppaniksi

KeuPa HT ja HT Laser ovat solmineet pääyhteistyökumppanuuden kaudeksi 2021-22. Näin osapuolten markkinointiyhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella.

       - Olen iloinen ja ylpeä työnantajani HT Laserin ja minulle henkilökohtaisesti tärkeän KeuPa HT.n yhteistyöstä. Valtakunnallisesti näkyvinä toimijoina voimme yhdessä olla luomassa uusia lukuja niin KeuPa HT:n kuin koko Keurusseudun menestystarinaan. Ihmisten joukkueen takana on ennen kaikkea meitä paikallisia ihmisiä ja yrityksiä, kertoo HT Laser Keuruun yksikön lähettämön esimies ja KeuPa FanClubin hallituksen jäsen Johanna Silén.

       - HT Laserin kanssa markkinointiyhteistyö on kehittynyt koko Mestis-historiamme ajan ja uskon, etä voimme yhdessä luoda uusia innovatiivisia tempauksia myös jatkossa. HT Laserin henkilökunnasta löytyy iso joukko KeuPa-faneja ja on mahtava päästä tarjoamaan heille uusia elämyksiä ja kokemuksia ensi kaudella haastavan viime kauden jälkeen, KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky kommentoi.

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja, jonka erikoisosaamista ovat kokonpanot ja komponenttivalmistus. HT Laser palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa sekä puolassa Poznanissa. HT Laser työllistää tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista ja etsii jatkuvasti joukkoihinsa uusia metallialan ammattilaisia.

Lue lisää htlaser.fi