Seuraa meitä:       

Terry And innoissaan tulevasta kaudesta KeuPa HT:n riveissä - ”Tavoitteena on voittaa mestaruus”

Terry And saapuu KeuPa HT:n riveihin HIFK:sta. Mestiksessäkin Jokipoikien riveissä toissa kaudella pelannut 23-vuotias hyökkääjä on innoissaan uudesta seurasta ja tulevasta kaudesta.

-        Hyvillä fiiliksillä tulossa Keuruulle. Tompan kanssa juttelin ja heti tuli semmoinen fiilis, että tämä on se paikka mihin haluan tulla. Innoissani odotan, että pääsee pitkästä aikaa pelaamaan ja nauttimaan itse jääkiekosta. Viime kausi oli niin rikkonainen, pelejä ei nyt ihan kauheasti vyölle kertynyt. Toivottavasti saataisiin taas yleisöä paikalle koronakauden jälkeen katsomaan ja kannustamaan pelejä.

Tulevalle kaudelle And on asettanut tavoitteet korkealle niin joukkueena kuin henkilökohtaisesti.

-        Tavoitteena on voittaa mestaruus. Ottaa se seuraava steppi pelaamiseen ja näyttää, että rahkeet riittävät seuraavalle tasolle. Totta kai tuloksen tekeminenkin on tavoitteena ja auttaa joukkuetta omilla vahvuuksilla. Vahvuudet löytyvät luistelusta ja kiekollisesta pelaamisesta. Olen semmoinen kahden suunnan pelaaja kenet voi laittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Andin mielestä tulevan kauden joukkue näyttää hyvältä ja joukkueesta löytyy myös vanhoja pelikavereita.

-        Joukkue näyttää oikein hyvältä. Tosi luisteluvoimainen ja vahva joukkue. Tuttujakin nimiä joukkueesta löytyy, Juho Koivusaari on hyvä pelikaveri/kaveri HIFK:n U20-joukkueesta. Tosi mukava äijä ja meillä on samanlaiset intressit.

Lopuksi And lähettää vielä terveiset Ihmisten joukkueen faneille.

-        Odotan innolla, että pääsen pelaamaan KeuPa-fanien edessä. Keuruulla on aina ollut hyvä tunnelma, kun siellä on tullut pelattua. Teitä odottaa todella työteliäs ja nälkäinen KeuPa HT!

 

KeuPa HT käynnistää kauden 2021-22 harjoitusottelulla IPK:ta vastaan tiistaina 24.8.