Seuraa meitä:       

Matias Mustonen palaa Keski-Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen – ”Keuruulla on huikea meininki ja täällä on kasassa aina joukkue, jolla voi menestyä”

Matias Mustonen palaa Keski-Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen. Hyökkääjä pelasi viimeksi KeuPa HT:n riveissä kaudella 2018–19 lainalla JYPistä ja palaa nyt hyvillä fiiliksillä takaisin.

        - Todella hyvillä fiiliksillä takaisin Keski-Suomeen ja KeuPa HT:n riveihin. Halusin itse tulla takaisin Keuruulle ja Tomppa halusi minut tänne. Uskon, että pystyn olemaan joukkueelle arvokas pelaaja. Keuruulla on huikea meininki ja täällä on kasassa aina joukkue, jolla voi menestyä.

Kaudella 2019–20 Mustonen pelasi Heinolan Peliittojen riveissä ja viime kausi päättyi pronssiotteluun Joensuun Kiekko-Poikien kanssa. Tulevan kauden joukkue vaikuttaa Mustosen mielestä hyvältä.

        - Kyllä tässä kahden kauden aikana olen kehittynyt paremmaksi pelaajaksi ja tiedän, että pystyn olemaan kärkiroolin pelaaja Mestiksessä. Tulevalle kaudelle näyttäisi olevan hyvän oloinen nippu kasassa ja on huikeata, että on paljon vanhoja tuttuja kavereita joukkueessa. Uskon, että joukkuehenki tulee taas olemaan KeuPan isoin vahvuus ensi kaudella. Oma tavoite on kehittää kokonaisvaltaista peliä ja olla joukkueelle arvokas pelaaja ensi kaudella ja auttamaan sitä kautta KeuPaa menestymään.

Loppuun Mustonen lähettää terveiset KeuPa-faneille.

        - Toivotaan, että korona saataisi siihen malliin kuriin, että syksyllä katsojat pääsisivät palaamaan halleihin. Viime talvena huomasi kuinka iso merkitys faneilla on varsinkin Keuruulla, kun siellä on aina niin hyvä meininki! Nähdään syksyllä hallilla!

Mestiksen otteluohjelma julkaistiin tiistaina. KeuPa HT:n kausi käynnistyy perjantaina 24.9. vierasottelulla SaPKoa vastaan.