Seuraa meitä:       

OP Viinikainen palaa KeuPa HT:n riveihin yhden Tampereella vietetyn kauden jälkeen.

OP Viinikainen on tuttu pelaaja keuruulaisyleisölle. Puolustaja pelasi kausien 18–19 ja 19–20 aikana yhteensä 60 ottelua KeuPa HT:n paidassa lainasopimuksella JYPistä. Tuleva kausi tulee olemaan siis ensimmäinen KeuPa HT:n sopimuspelaajana.

        - Hyvillä fiiliksillä takaisin Keuruulle. Innolla odotan paluuta ja ensimmäistä kokonaista kautta joukkueessa. Tompan tunnen jo entuudestaan, joten oli lopulta helppo valinta päätyä KeuPaan.

Erikoisen ja haastavan viime kauden 23-vuotias JYPin kasvatti pelasi Tampereen KOOVEEn riveissä.

       - Kausi oli haastava, eikä oma peli lähtenyt luisumaan kunnolla. Aika ajoin peli sujui, mutta koko kauden kestävä loukkaantuminen teki peleistä välillä haastavia. Koronan takia suurin osa ajasta Tampereella kului kämpillä pleikkarin kanssa, joten kaupunkiin syvemmin tutustuminen jäi vähemmälle. Yleisön poissaolo vaikutti varmasti lähes kaikkiin pelaajiin. toivottavasti rajoitukset antavat myötä enne kauden alkua, jotta saadaan katsojat takaisin lehtereille.

Viinikainen on ehtinyt jo hiukan tutustua tulevan kauden joukkueeseen ja tavoitteetkin on asetettu korkealle.

       - Tuttuja äijiä on mukana. Joukkueessa on paljon potentiaalia. Taitoa ja voimaa löytyy, eikä pelin pitäisi myöskään maalivahteihin kaatua. 

       - Tavoitteena on pelata pitkästä aikaa ehjä ja hyvä kausi ilman loukkaantumisia. Ottaa seuraava steppi uralle ja mestaruus totta kai!