Seuraa meitä:       

Päävalmentaja Westerlundin kesäterveiset

Kauden 2021-22 kauden rakennus on KeuPa HT:n osalta hyvällä mallilla. Tällä hetkellä kasassa on 18 pelaajasopimusta. Päävalmentaja Tomas Westerlund onkin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen:

”Joukkueen kasaus on erittäin hyvällä mallilla ja olemme saaneet ne pelaajat, joita halusimmekin. Ollaan yleisesti haettu joukkueeseen motivoituneita ja urheilullisia pelaajia, jotka osaavat toimia joukkueessa sekä erilaisten ihmisten kanssa”.

Joukkueeseen etsitään vielä puuttuvia palasia kesän aikana ja kun joukkue aloittaa elokuussa yhteiset jääharjoitukset on hyvinkin mahdollista, että joukkue on siihen mennessä saanut täydennystä:

”Puolustukseen on tulossa vielä vahvistuksia ja hyökkäyksen osalta pidämme myös verkot vesillä, jos jotain mielenkiintoista ilmenee”.

Mestis on ensi kaudella erittäin mielenkiintoinen sarja, missä oman mausteensa tuo karsintojen palautus keväälle. Kilpailu tulee olemaan erittäin kovaa, sillä karsintojen päätteeksi ainakin 2 joukkuetta tulee tippumaan Suomi-Sarjaan ja Mestiksen joukkuemäärä kaventuu 14:sta joukkueesta 12:sta. Karsintojen palautuksen Westerlund näkee positiivisena asiana:

”Todella hieno asia, että sarja avataan taas alaspäin ja toivottavasti lähitulevaisuudessa myös ylöspäin, koska se kuuluu kilpaurheiluun. Tietenkin tämä herättää paljon kysymyksiä, minkä takia sarjan joukkuemäärää ylipäätänsä nostettiin yhdeksi vuodeksi ja nyt taas määrää lasketaan”.

Ennen elokuuta Westerlund aikoo vielä nauttia kesästä ja ladata akkuja kautta varten. Toive myös on päästään yhdessä kannustumaan Ihmisten Joukkuetta:

”Ulkoliikunta on rentouttavaa puuhaa kesällä. Paljon tulee pelattua golfia, pyöräiltyä ja mökkeiltyä. Hyvää kesää kaikille KeuPalaisille ja toivottavasti nähdään elokuussa hallilla normaaleissa merkeissä!”