Seuraa meitä:       

JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötä tulevalla kaudella

JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet kaudelle 2021-2022 pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on mahdollistaa sujuvaa pelaajaliikennettä seurojen välillä tulevan pelikauden aikana, sekä vahvistaa entisestään Keski-Suomalaista pelaajapolkua.

"JYPin ja KeuPa HT:n välinen yhteistyö on ollut todella saumatonta viimeisten vuosien aikana. Yhteistyösopimus mahdollistaa nuorille pelaajillemme loistavan kehityspaikan osaavassa valmennuksessa. KeuPa HT:n kanssa tehtävä yhteistyö on merkittävä JYPin ja koko Keski-Suomen alueen pelaajapolkua, sekä aikuisvaiheen pelaajakehitystämme." kommentoi yhteistyösopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

KeuPa HT:n vastuuvalmentaja Tomas Westerlundin mukaan yhteistyö on palvellut molempia seuroja: "Hienoa, että yhteistyö JYPin kanssa jatkuu, koska pystymme yhdessä rakentamaan Keski-Suomalaista pelaajapolkua, joka tarjoaa laadukkaan ympäristön kehittyä. Yhteistyö on viimevuosina toiminut moitteettomasti ja palvellut urheilullisesti molempia seuroja."

KeuPa HT ja JYP kohtaavat torstaina 26.8. odotetussa Keski-Suomen derbyssä! Liput otteluun https://www.seat4.me/ -sivustolta.