Seuraa meitä:       

Patrik Forsberg sekä Olli Saarinen jatkavat Ihmisten joukkueessa loppukauden ajan

Tryout-sopimuksella KeuPa HT:n riveissä harjoitusotteluissa kiekkoilleet puolustajat Patrik Forsberg, 26, sekä Olli Saarinen, 21, allekirjoittivat seuran kanssa loppukauden mittaiset sopimukset.

Kolmen ulkomailla vietetyn kauden jälkeen Patrik Forsberg palasi viime kaudelle Jyväskylään D-Kiekon riveihin, jossa hän iski 16 otteluun 14 tehopistettä. Forsberg teki viime keväänä KeuPa HT:n kanssa tryout-sopimuksen, mutta hänet muistetaan myös Ihmisten joukkueen riveistä kaudelta 16–17, jolloin hän pelasi 20 Mestis-ottelua.

-        Forsberg on aiemmin pelannut hyökkääjänä ja nyt siirtynyt puolustajaksi. ”Foballa” on kova halu kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi puolustajaksi ja hän tuo joukkueeseen kokoa sekä fyysisyyttä, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi.

Keuruulaislähtöinen Olli Saarinen vakuutti myös valmennuksen ja ansaitsi itselleen loppukauden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella Saarinen kiekkoili KeuPa HT:n U22-joukkueessa.

-        Saarinen on oman kylän poika ja hän on harjoitellut joukkueen mukana alkukauden ajan. ”Opa” on harjoitellut ahkerasti ja osoittanut haluavansa tosissaan paikan joukkueesta, Westerlund kommentoi Saarisen sopimusta.

KeuPa HT:lla on tällä hetkellä sopimukset 2 maalivahdin, 8 puolustajan sekä 13 hyökkääjän kanssa. Mestiksen runkosarja käynnistyy KeuPa HT:n osalta perjantaina 24.9. vierasottelulla SaPKoa vastaan.