Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n kannatusbiisi "Mennään, mennään!"

Tänään polkaistaan KeuPa HT:n kausi 2021-2022 käyntiin ja soturit matkaavat Savonlinnaan.

Huomenna lauantaina 25.9. klo 17.00 pelataan kotona ja kannattajat pääsevät halliin pitkän tauon jälkeen! Otetaan jääpalatsimme isosti haltuun ja osoitetaan tukea meidän sotureillemme.

Virittäytyminen huomiseen kotiotteluun kannattaa aloittaa hyvissä ajoin – heti tänään! Virittäytymisapuna kannattaa käyttää tänään julkaistua KeuPa HT:lle tehtyä kannatus- ja fiilistelybiisiä: ”Mennään, mennään”, josta räppiosuuksista vastaava KeuPa HT:n ex-kuuluttaja Heinosen Turo kertoo seuraavaa:

”Kolmisen vuotta sitten keuruulaissyntyinen Eero Salonlahti tiedusteli kiinnostusta biisin tekemiseen KeuPa HT:lle. Kiinnostus heräsi ja kieliposkessa aloitettiin kappaletta kirjoittamaan. Eero miksasi biisin, sanoitti kertsiä ja teki tausta yhdessä Kalle Saarelman ja Aaro Laitisen kanssa.

Kappale tehtiin valmiiksi, mutta se jätettiin pöytälaatikkoon. Viime kesänä biisiä tuli soiteltua eri illanvietoissa tutuille ja tuntemattomille. Innostus heräsi ja päätettiin, että nyt jos koskaan on aika julkaista tuo kappale. Siispä heti kauden alkuun – höpinää tötteröön ja nupit kaakkoon!”

El Rio feat MC Turkka: Mennään mennään!