Seuraa meitä:       

Energia-Muuraus KeuPa HT:n pääyhteistyökumppaniverkostoon kaudelle 2021-22

KeuPa HT:n pääyhteistyökumppaniverkostoon on tälle kaudelle liittynyt Energia-Muuraus Oy. Markkinointiyhteistyösopimus kattaa meneillään olevan kauden 2021-22.

”Hienoa saada Keuruulta lähtöisin oleva menestynyt yrittäjä mukaan myös ihmisten joukkueen tarinaan. Yritysten kanssa toimiva yhteistyö on meidän kivijalkamme, kun tavoittelemme kokonaisvaltaista menestystä ja organisaation kehittymistä askel askeleelta. ”, sopimusta kommentoi KeuPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky.

”KeuPa HT on lähellä sydäntä. Minulla on yrittäjäuraa Energia-Muuraus Oy:ssä takana reilu 25 vuotta. Olen viettänyt lapsuuteni Keuruulla ja tämä aika on antanut eväitä työntekoon ja yrittämiseen. On hienoa päästä läheltä seuraamaan ja tukemaan ihmisten joukkuetta. Mukanaolo on tuonut jo upeita ihmis- ja asiakaskontakteja. Toivon KeuPa HT:lle ja koko Keupa-perheelle tukijoineen onnea ja menestystä.”, Energia-Muuraus Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ahopelto kommentoi. 

Kuopiosta lähtöisin oleva Energia-Muuraus Oy palvelee teollisuutta, toimii koko Suomessa ja on erikoistunut erilaisiin tulen- ja kulutuksenkestoa vaativiin rakenteisiin ja materiaaleihin.

Lue lisää ja tutustu: www.energia-muuraus.com