Seuraa meitä:       

Terry And siirtyy KooKoon riveihin

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä kiekkoillut Terry And siirtyy Kouvolan KooKoon riveihin, jossa hyökkääjä on ollut lainalla lokakuun lopusta saakka. 

Terry And pelasi loistavan alkukauden Mestiksessä iskien KeuPa HT:n paidassa 10 otteluun tehot 5+9. Andin sopimus KOOKOOn kanssa jatkuu aina kevääseen 2024 saakka.

”Tämä kausi tuli omalta osaltani Keupassa päätökseen. Haluan kiittää Keupan valmentajia, huoltoa, pelikavereita ja koko organisaatiota alkukaudesta ja hienosta mahdollisuudesta kehittyä pelaajana. Oli etuoikeutettu fiilis pelata joukkueessa missä koko joukkue puhaltaa yhteen hiileen. Olen vakuuttunut, että KeuPa HT tulee taistelemaan mestaruudesta tänä kautena. Kiitos vielä faneille ja Keupa yhteisölle,” Terry And kiittelee ajastaan Keuruulla.

Andin lähtö jättää joukkueeseen ison loven, mutta on myös tärkeää, että pelaajat pystyvät etenemään urallaan KeuPa HT:n kautta.

”Todella hieno juttu Andille. Terry halusi tulla Mestikseen ja Keuruulle näyttääkseen, että pystyy olemaan voittavan joukkueen johtava pelaaja ja sitä kautta murtautumaan liigaympyröihin. Meiltä on joka vuosi noussut pelaajia liigaan ja saadaan sille taas hyvää jatkumoa,” päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi siirtoa.

KeuPa HT kiittää Terryä ajastaan Keuruulla ja toivottaa tsemppiä tulevaisuuteen!

KOOKOOn tiedotteen siirrosta pääset lukemaan tästä.

Kuva: Tomi Autio