Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kauden kolmas kotitappio - Hokki puolusti voiton Keuruulta

KeuPa HT ei pystynyt jatkamaan voittoputkeaan vaan Kajaanin Hokki oli vahvempi maalein 1-4 Keuruulla lauantaina pelatussa ottelussa.

Avauserä oli kotijoukkueen osalta vaikea lukuisten jäähyjen muodossa, mikä kostautuikin lopussa vastustajan 0-1 johtomaalilla. Myös Hokki:n 0-2 maali oli YV:lla tehty. Justus Mikkonen toi kotijoukkueen peliin mukaan aivan toisen erän lopussa hienolla laukauksella niin ikään YV:llä, mutta Hokki puolusti läpi ottelun hienosti eikä hyvä henki ja yritys tuonut tänään palkintoa keuruulaisille.

Marraskuun pelit ovat nyt pelattu ja joulukuussa onkin luvassa paljon otteluita. Jo ensi viikolla Ihmisten joukkue pelaa kolme ottelua. Pelipäivinä ovat keskiviikko 1.12. (KeuPa HT - K-Vantaa), perjantain vieraspeli 3.12. (FPS - KeuPa HT) ja viikon huipentaa lauantaina 4.12. pelattava kotiottelu TUTO Hockeyta vastaan sekä ennen ottelua näytettävä Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti!

Liput ensi viikon otteluihin löydät täältä: https://www.seat4.me/tapahtumat/keupa-ht 

Lue lisää Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentista: https://www.keupaht.fi/uutiset/768-maailman-kylmin-elokuvateatteri-lauantaina-4-12-klo-15-00 

KeuPa HT - Hokki -ottelun maalikooste katsottavissa alta.