Seuraa meitä:       

Vuoden viimeisestä ottelusta komea voitto - Hermes kaatuu Keuruulla 6-1

Kotijoukkue KeuPa HT paransi esitystään keskiviikon tappion jälkeen ja nujersi vierailija Hermeksen kotonaan selvin luvuin 6-1.

Vierasjoukkue tuli peliin vahvasti ja hallitsi avauserän tapahtumia. Ensimmäinen maali kirjattiin kuitenkin isännille, kun Sampo Paulaharju (2+0) maalasi erän loppuvaiheilla tarkalla rannekudilla. Hermes tasoitti ottelun 2. erän alkuun, mutta erän edetessä Jere Helenius ja Justus Mikkonen kasvattivat maaleillaan johdon 3-1. Varsinkin toisen erän jälkimmäinen kymppi ja kolmas erä olivat sotureilta vahvaa pelaamista, mikä johti myös kolmeen maaliin päätöserässä. Muut maalintekijät olivat Iiro Hietakangas ja Matias Mustonen. Aapo Holtinkoski oli illan tehokkain 0+3 pistesaldolla.

Sotureiden maalilla debytoinut Topias Leinonen pelasi vakuuttavasti ja kirjautti 20 torjunnallaan ja 95,24 torjuntaprosentillaan uransa ensimmäisen voiton aikuisten sarjasta!

Vuoden vaihteen jälkeen KeuPa HT pelaa neljä vierasottelua ennen 21.1. pelattavaa seuraavaa kotiottelua Kiekko-Vantaata vastaan.

Katso KeuPa HT - Hermes ottelun maalikooste alta.