Seuraa meitä:

KeuPa HT voittoon Vantaalla - peli päättyi jalkapalloluvuin 0-1

KeuPa HT voitti vieraissa K-Vantaan kovan taistelun jälkeen. Ottelu loppui numeroin 0-1.

Peli oli hyvin tasokas ja molemmat joukkueet puolustivat hyvin, sen kertoo myös lopputulos. Tällä voitolla soturit päättivät kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Ainoan maalinsa KeuPa HT teki ensimmäisessä erässä ylivoimalla. Maali oli Joel Järvenpään käsialaa sekä hänen kauden ensimmäinen Mestis-maalinsa! K-Vantaa laittoi pelin kertaalleen tasoihin kolmannessa erässä, mutta maali hylättiin.

Maalivahtimme Niko Parkkinen oli yksi voiton takuumiehistä 31 torjunnallaan ja nollapelillään. Paavo Kilposelle illan ottelu oli uran ensimmäinen Mestis-peli.

Perjantaina Keuruulle tulee vieraaksi Hermes. Soturit pääsevät pitkästä aikaa pelaamaan kotiyleisön edessä. Liput otteluun löytyvät tästä. Lämpimästi tervetuloa halliin!