Seuraa meitä:       

Sami Ryhänen KeuPa HT:n päävalmentajaksi ensi kaudelle

KeuPa HT:n päävalmentaja vaihtuu tulevalle kaudelle. Vetovastuun ottaa Sami Ryhänen, 41, joka toimii tällä hetkellä Jokereiden organisaatiossa U20 joukkueen apuvalmentajana. KeuPa HT:n ja Ryhäsen välinen valmentajasopimus kattaa ensi kauden ja sisältää lisäksi option kaudesta 2023–2024.

Useista sarjoista pelaajakokemusta omaava Ryhänen päätti pelaajauransa vuonna 2017, jonka jälkeen hän siirtyi valmentajaksi Porvoon Huntersiin kolmeksi kaudeksi. Porvoossa vietettyjen vuosien jälkeen Ryhänen liittyi Jokereiden organisaatioon ensin U18 joukkueen apuvalmentajaksi ja sitten U20 joukkueen apuvalmentajaksi. Seuraavaa askelta valmentajauralleen hakenut Ryhänen tulee Keuruulle perheineen hyvillä mielin:

- Todella hyvät ja odottavaiset fiilikset tulevasta kaudesta, ja arvostan suuresti, että juuri minut valittiin uudeksi päävalmentajaksi. Kiva päästä myös tutustumaan uuteen paikkakuntaan ja paikkakuntalaisiin perheen kanssa.

Rehellisyys, avoimuus ja työmoraali avainteemoina valmennuksessa

Ryhäsellä selkeä ajatus, millaisia arvoja hän haluaa arjessa toteutettavan kesästä lähtien, jolloin työnsarkaan päästään kiinni:

- Rehellisyys ja avoimuus ovat tärkeitä arvoja, joita haluan omassa valmennuksessani toteuttaa. Työmoraalin tulee myös olla sellainen, että silloin kun tehdään hommia, keskitytään siihen. Ilmapiirin tulee kuitenkin olla rento ja positiivinen, jotta jokainen uskaltaa olla oma itsensä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

- Pelin haluan oleva aktiivista ja toivottavasti yleisöä viihdyttävää - sellaista, jossa pelaajat laittavat itsensä likoon päivä toisensa jälkeen.

KeuPa HT:n toimistusjohtaja Juuso Mörsky on tyytyväinen rekrytointiprosessin lopputulokseen:

- Uskomme, että Sami on juuri sellainen valmentaja, joka istuu meidän seuramme, Ihmisten joukkueen strategiaan ja hänen johdollaan voimme ottaa organisaationa seuraavan askeleen.

KeuPa HT:n huomio kevään koitoksissa 

Samalla KeuPa HT:n johto haluaa antaa kaiken tukensa nykyiselle valmennustiimille kevättä kohti mentäessä. Toimitusjohtaja Mörsky tiivistää asian:

-Eräs ajanjakso KeuPa HT:n tarinassa on vaihtumassa, kun nykyisen päävalmentajamme Tomas Westerlundin johtama projekti tulee keväällä päätökseen. Haluammekin antaa kaiken tuen ja liikenevät resurssit hänelle ja nykyiselle valmennustiimille kun joukkue menee kohti kevään isoja pelejä. Tomas on tehnyt valtavan hyvää työtä haastavissa olosuhteissa viimeiset kaksi vuotta. Näin ollen toivomme, että saamme yhdessä tälle projektille sen ansaitseman päätöksen.

Muun valmennustiimiin ja joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle on käynnissä. KeuPa HT tulee ilmoittamaan näistä valinnoista myöhemmin.