Seuraa meitä:

Viikonlopun peleistä tuloksena voitto ja tappio

KeuPa HT päätti peliviikkonsa kahteen vierasotteluun - perjantaina vierailtiin Heinolassa ja lauantaina Imatralla.

Peliitat - KeuPa HT

Peliitat olviat koko ottelun niskan päällä eikä Ihmisten joukkue päässyt parhaimpaansa. Peliitat johtivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0. Toisessa erässä kotijoukkue laittoi ison vaihteen silmään ja karkasivat jo 5-0 johtoasemaan ennen erän puoltaväliä. Jere Heleniuksen kavennusmaali ei saanut suurempaa kiriä aikaiseksi ja lopulta ottelu päättyi selvään 6-2 lopputulokseen. Sotureiden toisesta maalista vastasi Jaakko Heikkinen.

Katso ottelun maalikooste alta:

Ketterä - KeuPa HT

Perjantain tappiosta selvästi sisuuntuneena Imatralta Ihmisten joukkue nappasi hienon 3-4 taisteluvoiton jatkoajalla! Isäntä Ketterä meni avauserässä johtoon, mutta Juho Koivusaaren YV-maalilla peli oli avauserän jälkeen tasan. Jaakko Heikkinen ja Eetu Pylkkänen tekivät toisessa erässä maalit mieheen ja viimeiseen erään lähdettiin hyvistä 1-3 asetelmista.

Ketterä ei kuitenkaan lannistunut vaan kampesi itsensä peliin mukaan ja pakotti pelin jatkoajalle. Jatkoaika ehti vanheta vajaa kolme minuuttia, kun illan tehomies Jaakko Heikkinen (1+3) vapautti Terry Andin laidasta läpi eikä mies erehtynyt - näin viikko päätettiin upeaan voittoon sarjakärjestä!