Seuraa meitä:       

Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti nyt saatavilla!

Odotettu Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti sai ensi-iltansa loppusyksystä 4.12. pelattavassa KeuPa HT - TUTO -ottelussa Maansiirtopuuha Areenalla! Mikäli et päässyt dokumenttia paikan päälle katsomaan on sinulla nyt mahdollisuus saada upea dokumentti itsellesi!

Dokumentti kertoo KeuPa HT:n Mestis-taipaleen alkuvaiheista aina mestaruuteen ja kannun nostamiseen asti. Lisäksi dokumentti paljastaa mestaruusjoukkueen rakentamisesta, tarinoita kulisseista ja KeuPa HT:n ja mestaruuden merkityksestä Keuruulle ja koko yhteisölle.

Dokumentin hinta on 30€ ja ekstrana saat kauden 2021-2022 joukkuekuvan nimikirjoituksilla! Lisäksi 50€ hintaan saat itsellesi dokumentin ja joukkuekuvan lisäksi Tarinan Mestarit-kirjan! (huom. rajoitettu määrä saatavilla)

Katso Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentin traileri alta:

 

PAKETIT

Tarinan Mestarit -paketti 30€

     - Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti

     - Kauden 2021-22 joukkuekuva nimikirjoituksilla

 

Tarinan Mestarit+ paketti 50€

     - Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti

     - Tarinan Mestarit-kirja

     - Kauden 2021-22 joukkuekuva nimikirjoituksilla

 

Pakettien tilaus tästä.

 

Tilattuasi paketin lähetämme sinulle sähköisen latauslinkin dokumenttiin. Iloisia katseluhetkiä!

 

Laskutus

KeuPa HT lähettää asiakkaalle asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, ensimmäinen välittömästi osallistumisen jälkeinen viesti on vahvistusviesti ja myöhemmin vielä toisen sähköpostin, missä ohjeet tuotteiden maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta. Toimistolta noudettaessa myös pankkikortilla maksaminen onnistuu.

Tuotteiden toimitus

Joukkuekuva, pelaajakortit sekä Tarinan Mestarit-kirja toimitetaan asiakkaan osallistumishetkellä valitsemalla tavalla joko noutona KeuPa HT:n toimistolta tai postittamalla tuotteet asiakkaan osallistuessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Postittaessa hintaan lisätään postikulut (4,90€). Toimistolta noudettaessa joukkuekuvat, pelaajakortit sekä kirja saatavilla välittömästi.

Tarina Mestis-Mestareista 2018 -dokumentti jaetaan henkilökohtaisena latauslinkkinä sähköpostin kautta.