Seuraa meitä:       

Ketterä vahvempi Lappeenrannassa pelatussa ottelussa numeroin 5-3

KeuPa HT ei onnistunut lisäämään pistesaldoaan lauantain vierasottelussa Ketterää vastaan sillä isännät ottivat ansaitun 5-3 voiton.

Ottelu sai vauhdikkaan alun myös maalien muodossa, kun KeuPa HT meni jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen 0-2 johtoon Jaakko Heikkisen ja Jere Heleniuksen maaleilla. Ketterän tehohetki avauskympin jälkeen tasoitti tilit 2-2, maalintekijänä Jere Vertanen kahdesti.

Toiseen erään Ketterä sai puolestaan lentävän lähdön, kun Janne Kettunen vei isännät 3-2 johtoon ylivoimalla. Myös ottelun kuudes maali oli Ketterän, niin ikään ylivoimalla ja tekijänä Kalle Loponen. Kolmannessa erässä Sampo Paulaharju toi soturit maalin päähän, mutta tämän lähemmäksi Ihmisten joukkue ei enää päässyt. Anton Stråkan maali 5-3 jäi ottelun viimeiseksi ja näin pisteet jäivät Ketterälle, joka varmisti samalla Mestiksen runkosarjan voiton.

KeuPa HT:lla on vielä edessään kaksi tärkeää ottelua runkosarjassa ennen Playoffien alkamista. Ensi tiistaina joukkue matkaa Joensuuhun Kiekko-Poikien vieraaksi ja runkosarja päätetään keskiviikon kotiotteluun ja Yhteisöpeliin RoKia vastaan! Yhteisöpeliin on kaikille ilmainen sisäänpääsy, jonka tarjoavat lukuisat yritykset!

Ketterä - KeuPa HT maalikooste katsottavissa alta.