Seuraa meitä:       

Tasainen ottelu kääntyi FPS:lle - sarjaa jatketaan perjantaina Keuruulla

KeuPa HT:n ja FPS:n välinen kolmas ottelu oli sarjan aikaisempien otteluiden tavoin tasaista vääntöä ja jälleen kotijoukkue poistui voittajana kaukalosta, tällä kertaa numeroin 3-2.

Ihmisten joukkue aloitti pelin todella väkevästi ja sai paljon hyviä hyökkäyksiä FPS:n päätyyn, mutta maalia soturit eivät onnistuneet tehdä. Erän lopulla isännät saivat onnistumisen Joonas Uimosen maalin myötä ja tauolle lähdettiin tilanteesta 1-0.

Kotijoukkue lisäsi johtoon toisen erän alkupuolella Erkki Laihon onnistumisella. KeuPa HT sai useamman YV mahdollisuuden toisessa erässä, mutta maalia joukkue ei onnistunut näillä paikoilla tekemään. Kaventavan osuma tulikin tasakentällisin, kun läpi ottelusarjan aktiivisesti pelannut kakkoskenttä onnistui maalinteossa. Veeti Vuorio räpäytti kiekon ohi Petrus Lintosen B-pisteen kaarelta.

FPS onnistui lisäämään johtonsa 3-1 kolmannen erän alussa Samuli Virtasen ohjurilla maalin edestä. Atro Leppänen toi KeuPa HT:n vielä maalin päähän aivan erän lopussa ajassa 59.42, mutta kiri ei riittänyt.

Sarjan neljäs kohtaaminen käydään jälleen Keuruulla perjantaina 8.4. Maansiirtopuuha Areenalla klo 18.30. Tätä huumaa et halua missata! Liput tuttuun tapaan seat4.me tai Printek / KirjaKeuruu. Osta liput ennakkoon niin saat parhaat paikat ja vältyt jonottamiselta! Nyt annetaan kaikki tuki ja kannustus sotureille ja taistellaan sarja tasoihin!

Katso 3. puolivälieräkamppailun maalikooste alta.