Seuraa meitä:       

6. puolivälierästä voitto! Keskiviikkona luvassa upea sarjan huipennus ja seiskapeli!

Maanantai-illan trilleri Keuruulla tarjosi kiekkoviihdettä koko rahalla. KeuPa HT johti kamppailua kahdesti kahden maalin erolla, mutta FPS nousi tasoihin. Lopulta Joni Airon maalilla KeuPa HT ratkaisi ottelun edukseen numeroin 5-4 ja venytti ratkaisun legendaariseen seitsemänteen otteluun!

Kuten aikaisemmissakin otteluissa, Ihmisten joukkue tuli otteluun raikkaalla jalalla. Ensimmäinen maali syntyi jo ajassa 1.28 Olli-Petteri Viinikaisen rystynostolla. Valtteri Koskela lisäsi johtoa upealla rannevedolla ajassa 4.22. Soturit jatkoivat aktiivista otetta, mikä johti FPS:n kahteen jäähyyn, mutta lisämaaleja ei nähty. Alivoimatapot antoivat vieraille uutta puhtia ja peli tasoittui tilanteeseen 2-2 yhtä nopeasti kuin KeuPa HT oli tehnyt omat maalinsa. Vieraiden molemmat maalit iski Karri Forsblom.

Toinen erä oli tasaista vääntöä ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Ihmisten joukkue sai tehominuutin erän loppupuolella, kun ensin Justus Mikkonen laukoi upeasti alakulmaan vastahyökkäyksestä ja seuraavassa vaihdossa Jere Helenius onnistui maalin edestä Jaakko Heikkisen hienosta tarjoilusta, peli isännille 4-2. KeuPa HT:n hurmos ei kestänyt kauan, kun FPS teki vieraille tärkeän kavennusosuman Atso Lehtisen toimesta ja näin kolmanteen lähdettiin kutkuttavasta 4-3 tilanteesta.

Myös kolmas erä oli tasaväkistä taistelua ja playoffskiekkoa parhaimmillaan. Ajassa 54.46 FPS onnistui tasoittamaan pelin Joonas Uimosen maalilla. Illan ratkaisijaksi nousi lopulta Joni Airo, joka laukoi kiekon viidennen kerran ohi Petrus Lintosen. Voitto tarkoittaa sitä, että tämän puolivälieräsarjan paremmuus ratkaistaan lopulta Forssassa keskiviikkona seiskapelissä!

Katso KeuPa HT - FPS ottelun maalikooste alta.