Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n kausi päättyy puolivälieriin - FPS parempi ratkaisevassa 7. puolivälierässä

KeuPa HT:n ja FPS:n välisen tasaisen puolivälieräsarjan ratkaisua haettiin seitsemännestä ottelusta, jossa kotijoukkue FPS oli parempi maalein 3-1. Näin tiukka sarja päättyi FPS:lle 4-3.

Seitsemäs puolivälierä käynnistyi molemmilta joukkueilta hieman hermostuneesti ja ottelun panokset näkyivät otteissa. FPS sai kuitenkin maalihanat auki jo ajassa 2.10, kun Totte Moberg onnistui maalin edestä. Avauserä oli muuten hienokseltaan KeuPa HT:n hallintaa ja peli tasoittuikin Jere Heleniuksen YV maalilla erän loppupuolella.

Toinen erä oli puolestaan selvästi FPS:n hallintaa. Soturit puolustivat kuitenkin sitkeästi ja Sami Suni otti maalilla muutaman loistopelastuksen. Pitkään näytti, että kolmanteen erään lähdetään tasalukemista, mutta ajassa 39.31 Aleksi Karlsson onnistui vastahyökkäyksen päätteeksi lakaisemaan irtopalan KeuPa HT:n verkkoon.

KeuPa HT taistelu hyvin kolmannessa erässä ja peli pyöri enemmän FPS:n kenttäpäädyssä. Kotijoukkue puolusti kuitenkin hyvin eivätkä soturit saaneet huippupaikkoja. Pelin viimeiseksi tilastomerkinnäksi jäi FPS:n maali tyhjään maaliin sekunti ennen ottelun päättymistä.

7. puolivälierän FPS - KeuPa HT maalikooste katsottavissa alta.