Seuraa meitä:       

Jesse Haapsaaresta KeuPa HT U20 Mestiksen päävalmentaja

KeuPa HT U20 Mestis joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja tulevan lauantain Try Out -tapahtuman jälkeen joukkueen runko on valmis. Jesse Haapsaari ottaa valmennusvastuun joukkueen ensimmäiselle kaudelle ja arki ja toiminta käynnistetään harjoittelujaksolla toukokuun aikana.

Jesse Haapsaari on innoissaan tulevasta pestistään.

- Tosi innostunein fiiliksin! Hieno haaste lähteä rakentamaan uutta tarinaa sarjaan uutena tulevan joukkueen kanssa.

Joukkueeseen etsitään ennen kaikkea innokkaita ja motivoituneita pelureita sekä hyviä tyyppejä.

- Etsin joukkueeseen pelaajia, keillä on korkea työmoraali, paloa kehittyä niin jääkiekkoilijana kuin ihmisenäkin sekä sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Pelillisiä ominaisuuksia, mitä arvostan, on erityisesti luistelun monipuolisuus, kyky pelata katse ylhäällä sekä taito sijoittua oikein.

U20 Mestistä Haapsaari pitää kovatasoisena sarjana.

U20 Mestis on sarjana kovatempoinen, missä vaade erityisesti puolustajien kyvylle rytmittää ja tuottaa peliä on äärimmäisen kova. Sarjassa on paljon hyvin valmennettuja joukkueita ja jokaisessa ottelussa saa antaa kaikkensa, jotta pystyy kamppailemaan voitosta.

Tavoitteena on rakentaa avoin ja kehittävä ilmapiiri joukkueen ympärille.

- Omat tavoitteeni tulevalle kaudelle on rakentaa meidän yhteisöömme ilmapiiri, missä jokainen saa ja uskaltaa olla oma itsensä. Tämän lisäksi tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle pelaajalle seuraavien steppien ottaminen matkalla kohti omia tavoitteita ja tätä kautta muodostaa olosuhteet, missä pystytään joukkueena kamppailemaan voitosta joka ilta!

KeuPa HT U20 Mestis Try Out järjestetään tulevana lauantaina 23.4 Jyväskylässä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen https://bit.ly/3KU6KuB, ilmoittautuminen päättyy tänään keskiviikkona 20.4.