Seuraa meitä:       

Max Walther jatkaa KeuPa HT:n valmennustiimissä ensi kaudella

KeuPa HT:n valmentajana tällä kaudella toiminut Max Walther jatkaa Ihmisten joukkueen valmennustiimissä seuraavalla kaudella, kun valmentaja allekirjoitti yhden vuoden jatkosopimuksen.

24-vuotias Max Walther on työskennellyt valmentajana Ihmisten joukkueessa jo kaksi kautta. Hän tuli KeuPa HT:seen vuonna 2020 ja on siitä lähtien kehittynyt paljon. Pelaajien kanssa hyvin toimeen tuleva Max jatkaa Sami Ryhäsen aisaparina ensi kaudella.

Max jatkaa Keruulla odottavin fiiliksin:

 - Rauhallisen hyvä ja odottava fiilis, koin itse vielä parhaaksi ratkaisuksi tässä kohtaa jatkaa vielä Keuruulla ensikauden ja seurajohdolle iso kiitos luottamuksesta.

Viime kausi jäi pienestä kiinni. Mitä asioita lähdetään parantamaan tulevalle kaudelle?

 - Viime kaudella runkosarjan startti oli erinomainen ja siitä täytyy ensi kaudella pitää myös kiinni. Erikoistilannepelaaminen ja vahva puolustuspeli ovat tässä sarjassa todella tärkeässä osassa. Lisäksi pelaajien henkisen valmentamisen nostaisin isoon arvoon, josta varmasti saamme apua ensi kauteen ja sitä kautta myös tulevaisuuteen.

Miten koet uuden päävalmentaja Sami Ryhäsen ja mitä odotat yhteistyöltä hänen kanssaan?

 - No ensinnäkin Tomakselle iso kiitos kuluneesta kahdesta kaudesta Keuruulla, huippu valmentaja ja ystävä! Samin kanssa odotan yhteistyötä innolla. Jo ensimmäisistä palavereista on jäänyt todella ammattimainen ja hyvä, rehellinen kuva kokonaisuudessaan. Uskon, että hän sopii Keuruulle mainiosti ja tuo mukanaan valtavasti ammattitaitoa, vaatimustasoa sekä kykyä kehittää peliä, joka johtaa hyviin tuloksiin kaukalossa.