Seuraa meitä:       

Kauden 2022-2023 joukkueen ensimmäiset palaset kasassa – joukkueeseen haetaan taitavia ja työteliäitä pelaajia

Tulevassa joukkueessa yhdistyy taito, työteliäisyys ja halu kehittyä. Juho Ahopelto jatkaa Keuruulla 1+1 vuotisella sopimuksella. Uusina pelaajina Ihmisten joukkueeseen vuoden mittaisilla sopimuksilla liittyvät puolustajat Juuso Ketola (Hermes) ja Kimi Kuusela (JYP) sekä hyökkääjät Juuso Heikkilä (Peliitat), Leo Ring (Peliitat), Eetu Mäki (SaPKo), Onni Boman (JYP) ja Mathias Hänninen (Jokerit U20).

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen jo tässä vaiheessa ja pelaajiin ketkä edustavat KeuPa HT:ta ensi kaudella. Taneli luonnehtii pelaajia seuraavasti:

Juho Ahopelto, 23v maalivahti, 192cm/92kg, L

- Juho on isokokoinen ja nopealiikkeinen maalivahti, jolta löytyy vielä kehityspotentiaalia. Menneellä kaudella Juho näytti, että hän pystyy pelaamaan Mestiksessä hyvällä tasolla. Hän on valmis tekemään töitä entistä kovempaa, joten halusimme ehdottomasti katsoa tämän kortin.

Kimi Kuusela, 21v puolustaja, 180cm/75kg, L

- Kimi on entuudestaan tuttu mies KeuPa HT:lle ja keuruulaisille. Kimi on perusvarma puolustaja, jonka voi heittää kentälle tilanteessa kun tilanteessa. Nuoresta iästään huolimatta mieheltä löytyy kymmeniä otteluita kokemusta myös Liigan puolelta. Hienoa, että nuori mies haluaa ottaa seuraavan stepin urallaan juuri Keuruulla.

Juuso Ketola, 22v puolustaja, 182cm/88kg, R

- Juuso on ollut yksi Mestiksen kärkipuolustajista viimeiset kaudet Hermeksessä. Oikea käsi alhaalla pelaava hyökkäävä puolustaja, joka perustaa pelinsä vahvaan luisteluun ja kamppailupelaamiseen. Olen todella tyytyväinen, että Juuso halusi tulla juuri Keuruulle.

Juuso Heikkilä, 21v hyökkääjä, 182cm/78kg, L

- Jo tulokaskaudellaan Juuso näytti Mestiksessä, että hän on yksi sarjan huippupelaajista. Tulokkaiden pistepörssin voittaja on äärimmäisen ratkaisuhalukas ja vaarallinen pelaaja hyökkäyspäässä. Lähes kaikki Mestis-joukkueet olivat Juuson perässä, joten jo se kertoo miten laadukas pelaaja on kyseessä.

Onni Boman, 20v hyökkääjä, 188cm/97kg, L

- Onni on JYPin junioriputken läpikäynyt luotettava kahdensuunnan keskushyökkääjä. Isokokoinen vääntäjä ja vahva aloittaja. Viimeiset kaudet Onni on toiminut myös joukkueidensa kapteenistossa, joten luonnepuoli on kunnossa.

Leo Ring, 20v hyökkääjä, 175cm/75kg, L

- Leo totutteli menneen kauden miesten peleihin Heinolassa. Keskushyökkääjä, joka pystyy tekemään erittäin poikkeuksellisia ratkaisuja kiekon kanssa hyökkäyspäässä. Omaa loistavan silmä-käsi koordinaation ja syöttötaidon. Plussaa on, että mies pystyy pelaamaan myös laidassa.

Eetu Mäki, 22v hyökkääjä, 176cm/85kg, R

- Eetu oli SaPKon paras pistemies menneellä kaudella. Rightin laitahyökkääjä, joka pystyy ratkaisemaan otteluita omalla henkilökohtaisella taidollaan. Vahva luistelija ja loistava pelisilmä. Tuo juonikkuutta erikoistilannepelaamiseen.

Mathias Hänninen, 21v hyökkääjä, 172cm/73kg, L

- Mathias saapuu Keuruulle Jokereiden organisaatiosta. Päävalmentaja Sami Ryhäselle tuttu pelaaja Jokereiden U20-joukkueesta menneeltä kaudelta. Taitava ja liukasliikkeinen hyökkääjä on pelannut viimeiset kolme kautta isossa roolissa U20 SM-sarjassa, joten nyt oli aika ottaa seuraava steppi uralla.

 

Myös KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen ja tehtyihin sopimuksiin.

- Joukkueen rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja ollaan saatu sellaisia pelaajia, joita ollaan haluttukin. Ollaan etsitty nuoria, eteenpäin haluavia, hyvin luistelevia ja kiekolla taitavia pelaajia. Vaatimustason ja työnteon määrä tulee olemaan ensi kaudella kova, ja nyt julkaistuista pelaajista jokainen on siihen sitoutunut ja valmis tekemään töitä oman kehittymisensä eteen. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista.

Joukkueen rakennus etenee aikataulussa ja tulemmekin julkaisemaan lisää pelaajasopimuksia jo lähiaikoina.