Seuraa meitä:       

Ihmisten joukkueeseen uusia sopimuksia – Hyökkääjät Veeti Vuorio ja Joni Airo sopimuksiin, KeuPa HT:n maalivahtivalmentajaksi Nico Rajala

KeuPa HT:n riveissä nähdään ensi kaudella tuttuja pelaajia, kun hyökkääjät Veeti Vuorio ja Joni Airo jatkavat Keuruulla. Vuoriolla tuleva kausi on jo kolmas ihmisten joukkueessa. Airolle on kertynyt edellisen kahden kauden aikana 56 runkosarjaottelua Keuruulla ollessaan lainalla JYPin organisaatiosta. Samalla KeuPa HT:n valmennustiimi saa vahvistuksen, kun maalivahtivalmentajaksi liittyy Nico Rajala.

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo on tyytyväinen uusista pelaajasopimuksista:

Joni Airo, 21v hyökkääjä, 173cm/73kg, R

- Joni on keuruulaisille tuttu pelaaja jo kahdelta edelliseltä Mestis-kaudelta. Työteliäs rightin puolen laitahyökkääjä on vahva luistelija ja kamppailija. Viime kaudella Airo pelasi nousujohteisen kauden ja oli KeuPa HT:n parhaimmistoa koko loppukauden ja etenkin pudotuspeleissä, joten halusimme ehdottomasti kiinnittää hänet ensi kaudeksi.

Veeti Vuorio, 21v hyökkääjä, 190cm/95kg, L

- Veeti on keuruulaistunut turkulainen. Mies pelasi niin ikään isossa roolissa menneellä kaudella pudotuspeleissä ja hoiti tonttinsa mallikkaasti. Kokenut Vuorio on monikäyttöinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin.

Valmennustiimi täydentyy

Pelaajasopimusten lisäksi KeuPa HT:n valmennustiimi saa tärkeän palasen, kun Nico Rajala liittyy joukkueen riveihin maalivahtivalmentajan tehtävään. Rajala kokee juuri Keuruun ja KeuPa HT:n kehittävänä ympäristönä ja mukanaan hän tuo korkean vaatimustason.

- Loistava fiilis päästä ottamaan seuraava askel valmentajana juuri Keuruulla. Jo ensimmäisistä yhteydenotoista jäi tunne, että ajatukset ja tavoitteet kohtasivat seurajohdon sekä valmennuksen kanssa. Edessä on mahdollisuus rakentaa hieno tarina.

- Haluan luoda maalivahdeille olosuhteet, jossa heillä on mahdollisuus onnistua ja päästä urallaan eteenpäin. Päivittäisen työnteon korkea vaatimustaso sekä rehellisyyden ilmapiiri on vahvasti läsnä.

Myös KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on mielissään pelaajasopimuksista ja valmennusryhmän valmistumisesta.

- Vuorio on tärkeä pelaaja meille ja koko yhteisölle ja myös loistava esimerkki meidän nuorille pelaajille. Airo puolestaan omaa hyvän luistelun ja potentiaalin ottaa vielä stepin korkeammillekin sarjatasoille.

- Pitkän etsimisen jälkeen saatiin vihdoin valmennustiimi kasaan. Nico on osoittanut aiemmalla valmennusurallaan ammattitaitonsa ja kykynsä kehittää maalivahteja niin juniori kuin Mestistasolla. Intohimo paistoi Nicosta heti ensimmäisessä puhelussa ja hienoa että saatiin Nico mukaan!

KeuPa HT:lla on tällä hetkellä kymmenen pelaajasopimusta ensi kaudelle ja joukkueen rakennus on hyvässä vaiheessa. Tiedotamme uusista sopimuksista jälleen lähiaikoina.