Seuraa meitä:       

Maalivahti Leevi Nikkinen vahvistamaan Ihmisten joukkuetta tulevalle kaudelle

KeuPa HT on tehnyt ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen maalivahti Leevi Nikkisen, 22v, kanssa. Tamperelaislähtöinen maalivahti on torjunut viimeiset kaksi kautta Joensuun Kiekko-Poikien riveissä hyvin ottein. Viime kaudella nuori maalivahti torjui kiekkoja komealla torjuntaprosentilla .926. 

KeuPa HT:n maalivahtivalmentaja Nico Rajala on erittäin tyytyväinen, että Leevi päätti tulla Keuruulle:

- Leevi oli yksi sarjan parhaista maalivahdeista viime kaudella ja hän on valmis tekemään valtavasti töitä kehittyäkseen yhä paremmaksi. Hienoa, että Leevi näki juuri Keuruun parhaaksi vaihtoehdoksi ottaa seuraava askel urallaan.

- Sopimuksen myötä meillä on erittäin kilpailukykyinen maalivahtiosasto tulevalle kaudelle.

Nikkisen sopimuksen jälkeen joukkueen maalivahtiosasto tulevalle kaudelle on valmis. Vahvistuksia etsitään edelleen puolustukseen ja hyökkäykseen. Tuleva kesä pitääkin kiirettä pelaajakoordinaattori Taneli Maasalolla:

- Kesä menee varmasti töitä tehdessä, sillä meillä on tarjouksia vetämässä maailmalla ja haemme edelleen vahvistuksia niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Uskon vahvasti, että meillä on Keuruulla todella kilpailukykyinen joukkue syyskuussa, kun kiekko tippuu jäähän sarjapeleissä.

Pysy kuulolla ja seuraa KeuPa HT:n kanavia, pelaajasopimuksia on tulossa lisää vielä kesän aikana! Ensi kauden kausikortit ovat myös myynnissä edulliseen Early Bird -hintaan 23.6 asti! Lisätiedot ja tilaamaan.