Seuraa meitä:       

Puolustukseen kokemusta ja kokoa – kovaotteinen Henri Auvinen soturipaitaan ensi kaudella

Jyväskyläläislähtöinen puolustaja Henri Auvinen liittyy Ihmisten joukkueen riveihin ensi kaudella yksivuotisella sopimuksella. Lähes 300 Liiga- / Mestisottelua urallaan pelannut puolustaja tuo takalinjoille kaivattua fyysisyyttä ja kovaotteisuutta. ”Hena”, 29, on nähty KeuPa-paidassa jo aikaisemmin kaudella 16-17 lainasopimuksella. 

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo on tyytyväinen, että Auvinen halusi tulla Keuruulle:

- Hena on todellinen soturi ja joukkuepelaaja, joka jättää joka ilta kentälle kaiken mitä jätettävissä on. Hän tuo nuoreen joukkueeseen kokemusta, johtajuutta ja ennen kaikkea karheutta. Maalin eteen ei ole kiva parkkeerata Henan ollessa kentällä. Olen todella innoissani, että Hena päätti jäädä Suomeen ja halusi tulla nimenomaan KeuPa HT:n paitaan.

Myös päävalmentaja Sami Ryhänen on mielissään kokeneesta ja fyysisestä puolustajasta:

- Loistavaa että saatiin Auvisen tasoinen puolustaja Keuruulle. Omaa vahvat johtajan ominaisuudet ja tulee omalla esimerkillään ja kovalla työnteolla olemaan esimerkki meidän nuorille pelaajille. Jäällä edelleen yksi Mestiksen parhaista puolustajista. Tulee varmasti olemaan isossa roolissa niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin.

 Tervetuloa Keuruulle Hena!