Seuraa meitä:       

Niko Kivelä, Jere Kuivisto sekä Tomi Niku vahvistamaan Ihmisten joukkuetta vuoden mittaisilla sopimuksilla!

KeuPa HT on solminut ensi kautta koskevia pelaajasopimuksia hyökkääjä Niko Kivelän sekä puolustajien Jere Kuiviston ja Tomi Nikun kanssa. Sopimusten myötä Ihmisten joukkueessa on nyt 17 sopimuspelaajaa.

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo on tyytyväinen uusista pelaajasopimuksista sekä joukkueen rakentumisesta ja vahvistumisesta. Uusia pelaajia Taneli luonnehtii seuraavasti:

Niko Kivelä, 27v hyökkääjä

- Niko on kokenut hyökkääjä, joka tuo maalintekovoimaa ja fyysisyyttä joukkueeseen. Hyökkääjä on pelannut yli 120 peliä Liigassa ja tehnyt parhaimmalla kaudellaan 12 maalia, joten puhutaan todella kovan luokan hankinnasta. Nikolla on tavoitteet päästä takaisin Liigakaukakoihin, ja hän näkee, että pelaaminen KeuPa HT:ssa tukee tätä tavoitetta parhaiten.

Jere Kuivisto, 24v puolustaja

- Jerestä kasvoi viime kaudella Mestis-pelaaja Savonlinnassa kovan työnteon kautta. Monipuolinen rightin pelaaja, jolta löytyy kokemusta niin hyökkääjän kuin puolustajankin tontilta. KeuPa-paitaan Jere hankittiin nimenomaan puolustajan rooliin.

Tomi Niku, 20v puolustaja

- Jyväskyläläisen kiekkokoulun kasvatti Tomi Niku on keuruulaisille tuttu toissa kaudelta. Niku on pelirohkea puolustaja, joka omaa vahvat kiekolliset taidot. Uskon, että Tomilla on vielä ulosmitattavaa potentiaalia laadukkaassa arjessa.

Joukkueeseen etsitään vielä vahvistuksia niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän. KeuPa HT:n joukkueen arki pyörähtää käyntiin ensi viikolla, jolloin joukkue aloittaa yhteiset jäätreenit. Ensimmäiset harjoitusottelut pelataan 24.8. Mänttä-Vilppulassa ja 25.8. Keuruulla.