Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n joukkueeseen täsmävahvistus - Puolustaja Veli-Matti Tiuraniemi soturipaitaan tulevalle kaudelle

KeuPa HT:n puolustus saa tulevalle kaudelle kovan vahvistuksen, kun viime kaudella Liigassa yli 30 ottelua pelannut Veli-Matti Tiuraniemi saapuu Keuruulle vuoden mittaisella sopimuksella. Tiuraniemi on jo saapunut Keuruulle ja treenaa muun joukkueen kanssa.

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo odottaa Tiuraniemeltä paljon ja uskoo miehen tuovan joukkueeseen vahvaa luistelua ja kiekollista pelaamista:

- Veli-Matti on todella mielenkiintoinen profiilihankinta puolustukseen. Odotamme Vellulta kokonaisvaltaista pelaamista niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Vahvuudet hänellä on ehdottomasti luistelussa ja kiekollisessa pelaamisessa. Viime kaudella Vellu pelasi yli 30 peliä Liigassa, joten myös tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä meidän joukkueelle.

Myös päävalmentaja Sami Ryhäsen on tyytyväinen joukkueen vahvistumisesta. Muutamia palasia vielä etsitään ennen kauden alkua.

- Hienoa että saatiin Tiuraniemen tasoinen pelaaja kehittymään Keuruulle. Muuten joukkueen kokoaminen on sujunut aikataulussa ja olemme miettineet tarkasti, minkälaisia palasia vielä joukkueeseen tarvitaan. Muutamaa pelaajaa vielä etsitään ja olen optimistinen, että oikeat palaset oikeille paikoille löytyvät.”

Tiuraniemi sekä koko muu joukkue tavattavissa ensi viikon keskiviikkona 17.8. Camping Nyyssänniemessä klo 18:00! Ohjelmassa muun muassa pienpelejä, fanikuvien ottamista sekä ilmaiset pullakahvit. Mukana tapahtumassa myös Keuruun salibandytaituri Nico Salo sekä tapahtuma järjestetään yhteistyössä Elekmerk Oyn kanssa! Tule tutustumaan KeuPa HT:n kauden 2022-2023 joukkueeseen - tapahtumaan vapaa pääsy! 

Kausi lähestyy! Koe unohtumattomia elämyksiä Mestiskiekon parissa ja hanki kausikortti! Lisätiedot keupaht.fi/kausikorttilaiset