Seuraa meitä:

Torstai-illan harjoitusottelusta Keuruulla tappio KOOVEElle numeroin 2-3

Harjoitusottelut jatkuivat heti Mänttä-Vilppulassa pelatun ottelun jälkeen, kun torstaina KeuPa HT sai vastaansa Keuruulla KOOVEEn. Isännät hallitsivat ottelua hienoisesti, mutta KOOVEE pelasi sitoutuneesti ja taisteli itsensä 2-0 tappioasemasta 2-3 voittoon.

KeuPa HT tuli otteluun vahvasti, mikä johti KOOVEEn jäähyilyyn. Ylivoima tuotti tulosta toisella yrittämällä, kun Miiro Linjala onnistui viemään soturit 1-0 johtoon. Avauserä ei tuottanut lisäosumia kummallekaan joukkueelle.

Toisen erän alkuun Mathias Hänninen onnistui toisessa peräkkäisessä ottelussa vieden isännät 2-0 johtoon. Pian tämän jälkeen KOOVEE sai kuitenkin kavennuksen Santeri Aallon osumalla. Kolmas erä alkoi vieraiden tasoituksella, tällä kertaa Tomi Iso-Mustajärven toimesta. Ottelun päätös nähtiin KeuPa HT:n ylivoiman aikaan, mutta väärään päähän. Perttu Aho ohitti sotureiden Leevi Nikkisen alivoimalla ajassa 51.54 ja lukemat 2-3 säilyivät ottelun loppuun asti.

Ihmisten joukkueen kausi on nyt korkattu käyntiin kahden harjoituspelin voimin. Ottelut jatkuvat ensi viikolla Suomen Cupin merkeissä. Seuraa kanaviamme niin pysyt kuulolla ottelupäivistä! Lipunmyynti Suomen Cupin otteluihin avautuu ottelupäivien ja vastustajien selvittyä.