Seuraa meitä:       

Kausi 2022-23 starttaa – Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi KeuPa HT:n peleihin

KeuPa HT:n kauden 2022-23 lipunmyynti on nyt avattu syyskauden otteluihin. Tälle kaudelle mahdollistamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa ison ja mieleisen muutoksen lippuhinnoittelussa, kun kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi KeuPa HT:n runkosarjan kotiotteluihin sisään seisomapaikoille.

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky on iloinen siitä, että tämä muutos saatiin toteutettua ja toivoo, että tällä tavalla yhä useammat ihmiset pääsisivät kannustamaan KeuPa HT:ta:

- Mahtava juttu, että pystymme toteuttamaan tämän muutoksen yhdessä kumppaniemme kanssa, iso kiitos heille. Yhdessä haluamme, että KeuPa HT:n kotiottelut olisivat kohtaamispaikka myös nuorille ilman taloudellisia esteitä. Samoin tällä muutoksella haluamme antaa entistä useammalle lapsiperheelle mahdollisuuden tulla nauttimaan Ihmisten joukkueen peleistä ja tunnelmasta.

Runkosarjan 2022-23 lippujen hintoja ei tulla nostamaan edellisestä kaudesta, vaan hinnoittelu pysyy samana. Kausi alkaa tulevana perjantaina vierasottelulla Kiekko-Vantaata vastaan. Kotiavaus on luvassa heti lauantaina 24.9 klo 17.00 kun vastaan asettuu Kokkolan Hermes. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan soturit voittoon!

Liput syyskauden otteluihin täältä!

Lippuhinnoittelu.

Suuri kiitos yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistatte kaikki alle 18-vuotiaat ilmaiseksi KeuPa HT:n kotiotteluihin!