Seuraa meitä:       

Kausi 22-23 käyntiin - tietoa ottelutapahtumistamme

Uusi tarina alkaa, hyppää mukaan! KeuPa HT pelaa kauden 22-23 ensimmäisen kotiottelun 24.9. Alla tietoa ottelutapahtumistamme.

Lippuhinnoittelu

Tälle kaudelle teimme yhdessä monen yhteistyökumppanimme kanssa ison muutoksen, kun mahdollistamme yhdessä kaikki alle 18-vuotiaat ilmaiseksi runkosarjan kotipeleihimme seisomakatsomoon. Muita lippujen hintoja ei myöskään nosteta, vaan ne pysyvät samoina kuin edellisellä kaudella. Ennakkolippuja voi ostaa tuttuun tapaan osoitteesta seat4.me sekä Printekiltä. Hallilla lipunmyynti alkaa aina tuntia ennen peliä. Liput.

Kausikortit

Kausikortin tilanneiden kortit ovat aktivoitu ja niillä pääsee peleihin. Uudet kausitarrat kortteihin on saatavilla sisääntuloaulasta. Haluatko itsellesi Ihmisten joukkueen kausikortin? Tsekkaa lisätiedot sivuiltamme ja tule mukaan yhteisöön!

Kioskipalvelut

Ala- ja yläkioskimme palvelevat tuttuun tapaan jatkossakin. Käy tutustumassa uusiin tuotteisiin kuten herkullisiin metrilakuihin ja pizzoihin. Karkkeja ja muita herkkuja pystyy ostamaan molemmista kioskeista, mutta yläkioskista löytyy spesiaalit karkkitarjoukset. Makkaramyyntipisteellä ei ole enää jatkossa maksumahdollisuutta, vaan makkaralippuja voi ostaa ala- ja yläkioskista.

Pubit

Ylä- ja alamummo pyritään pitämään auki jokaisessa kotipelissä. Kuitenkin on pelejä, missä pidämme vain alamummoa auki.

Parhaat paikat ja VIP-aitio soturiklubi

KeurusKalusteen parhaat paikat ovat varattavissa tuttuun tapaan. Parhailta paikoilta seuraat ottelua pehmeiltä sohvilta ja liput sisältävät juoman ja herkullisen lihapiirakan tai sämpylän. Parhaat paikat 30€ / hlö ja kausikorttilaiset 25€ / hlö, min 4 hengen ryhmä. Lisätiedot ja varaaminen.

Myös upea Soturiklubin VIP-aitiot ovat varattavissa runkosarjan peleihimme. Aitioissa seurueelle on niin viihtyisä sisätila kuin ulkoparvi ottelun seuraamista varten. Lisätiedot ja varaminen.

Ottelutapahtuma

Olemme tuoneet kaudelle 22-23 uusia elementtejä ottelutapahtumaamme. Yksi iso ja näkyvä elementti on Keuruun Liikelataamon tarjoama arvonta jokaisessa kotiottelussa, missä yksi onnekas katsoja voittaa tunnin verran hauskanpitoa eli keilaamista Keuruun Liikelataamon tiloissa. Kauden mittaan tapahtumissamme on luvassa myös muunlaisia arvontoja, tuote-esittelyjä sekä teemaotteluita. Myös esimerkiksi musiikkivalinnoissa olemme tehneet pientä uudistusta, joten tervetuloa otteluumme ottamaan selvää!

Toivomme, että mikäli sinulla on palautetta ja toiveita tapahtumiamme kohtaan, ole yhteydessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaudelle 2022-23, Tehdään tästä yhdessä jälleen kerran arvoisensa tarina!