Seuraa meitä:       

Kauden avaus päättyi maalin tappioon - Kiekko-Vantaa voittoon runsasmaalisessa ottelussa

Mestis-kausi 2022-2023 käynnistyi Ihmisten joukkueen osalta perjantai-iltana Vantaalla. 11 maalin ottelussa Kiekko-Vantaa oli alusta pitäen kuskin paikalla. KeuPa HT nousi kahdesti kahden maalin tappioasemasta tasoihin, mutta vantaalaiset pelasivat fiksusti ja ansaitsivat kolme sarjapistettä.

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun Roope Elimäki vei isännät johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Tästä ei kuitenkaan mennyt kuin pari minuuttia, kun Konsta Jääskeläinen vapautti Juuso Heikkilän läpiajoon oivaltavalla syötöllä ja peli 1-1. Erän puolivälin jälkeen K-Vantaa meni takaisin johtoon Tomi Purmolan YV-maalilla.

Toinen erä alkoi ensimmäisen tapaan K-Vantaan nopealla maalilla, tekijänä Erkka Seppälä. Soturit saivat toisessa erässä vahvan paineistuksen ja onnistuivat tasoittamaan pelin ensin Konsta Jääskeläisen uran ensimmäisellä Mestis-maalilla hienolla vedolla yläkulmaan ja myöhemmin Tomi Nikun lyöntilaukauksella. Nikun maalista ei mennyt kuitenkaan kuin reilu minuutti ja vantaalaiset olivat karanneet taas kahden maalin johtoon Tomi Purmolan ja Tomi Palon maaleilla.

5-3 takaa-ajoasemassa KeuPa HT hallitsi pelitapahtumia kolmannessa erässä. Painostus tuottikin erän alkupuolella kavennuksen 5-4, kun tällä kertaa Onni Boman ohjasi uransa ensimmäisen Mestis-maalin. Ajassa 54.22 peli oli tasan Niko Kivelän iskettyä irtopalan sisään. Hetken näytti, että pelin ratkaisua saatettaisiin hakea jatkoajalta, mutta isännät olivat vahvempia ratkaisuhetkillä ja Jarkko Kuusisto ratkaisi pelin 2-1 hyökkäyksen päätteeksi.

Avauspelistä jäi paljon parannettavaa ja mahdollisuus tarjoutuu heti lauantaina 24.9. kun kotiavauksessa Maansiirtopuuha Areenalla vastaan asettuu Hermes! Liput lauantaina otteluun osoitteesta seat4.me.

Katso Kiekko-Vantaa - KeuPa HT ottelun maalikooste alta.