Seuraa meitä:

Sotureille avausvoitto murskalukemin - Hokki kaatuu Keuruulla lukemin 12-1

KeuPa HT nappasi kauden ensimmäisen voittonsa suvereenillä esityksellä lyöden taululle 12-1 lukemat.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen päättyen KeuPa HT:n 1-0 lukemiin. Heti toisen erän alusta kotijoukkueen ketsuppipullo aukesi kunnolla ja lukemat 40 minuutin jälkeen olivat 6-0. Kolmannen erän alussa Hokki kavensi 6-1, mutta tämä ei sotureiden menoa haitannut. Joukkue latoi taululle vielä 6 maalia ja näin peli päättyi 12-1 lukemiin.

Tänään saatiin onnistumisia laajalla rintamalla kun peräti 12 pelaajaa pääsi tehopisteille. Tehokkaimpina häärivät Rasmus Heljanko (3+4), Juuso Heikkilä (2+2), Leo Ring (1+3), Eetu Mäki (2+1), Valtteri Koskela (1+2) ja Tomi Niku (1+2). Maalilla Lukosta lainalla ollut Samuel Jukuri torjui 26 kertaa.

Ensi viikolla luvassa kaksi ottelua. Perjantaina pelataan kotona Joensuun Kiekko-Poikia vastaan ja lauantaina matkataan Forssaan FPS:n vieraaksi. Tule kannustamaan perjantain kotipeliin soturit voittoon. Liput seat4.me/Printek Keuruu