Seuraa meitä:       

Kuukauden ottelu – KeuPa HT – Ketterä

Tulevana lauantaina 22.10 pelataan kuukauden ottelu, kun Imatran Ketterä saapuu Keuruulle. Tässä syyslomaviikon ottelussa on erityisesti perheen pienimmille luvassa kivoja ja hauskoja elementtejä.

Tapahtumassa on mukana POPPi-Papukaija viihdyttämässä sekä jakamassa karkkia ja tarra-arkkeja lapsille. Lisäksi yläkioskissa luvassa kasvomaalausta halukkaille sekä arvontoja hyvillä palkinnoilla. Ottelussa myös saatavilla uusia fanituotteita sekä kauden 2022-2023 pelaaja- ja joukkuekuvakortteja!

Kuukauden pelissä ottelutapahtumaan paluun tekee myös JÄTTIPUTTI – kilpailu. Kilpailu tapahtuu kahdessa osassa, ensimmäisellä ja toisella erätauolla. Ensimmäisellä erätauolla heitetään kiekkoja kohti keskiympyrän aloituspistettä. Kaksi kisaajaa, jotka saavat kiekon lähimmäksi pistettä, pääsevät osallistumaan toisella erätauolla itse JÄTTIPUTTI-loppukilpailuun. Loppukilpailussa kisaajat laukovat keskiympyrästä kiekon maalia kohti, tavoitteena saada kiekko pienestä reijästä sisään. Voittajalle on luvassa huippupalkintoja, mitkä KeuPa HT:n yhteistyökumppanit ovat lahjoittaneet ”winner takes it all -systeemillä”.  Voit osallistua JÄTTIPUTTIIN ostamalla kiekkoja ala- ja yläkioskista, ennen kuin kiekonheitto alkaa.

Ovet aukeaa klo 16.00 ja ottelu alkaa klo 17.00. Tervetuloa koko perheen voimin viihtymään kuukauden peliin! Liput ennakkoon osoitteesta seat4.me tai Keuruulta Printek / KirjaKeuruu!