Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kaksi uutta hyökkääjää - Mäntynen ja Tiitinen Ihmisten joukkueeseen

KeuPa HT on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset Tomi Mäntysen ja Atte Tiitisen kanssa. Molemmat ovat pelipaikoiltaan hyökkääjiä. 

Tomi Mäntynen, 22v , on tuttu kasvo viime kaudelta KeuPa HT:sta, mutta loukkaantumiset päättivät pelaajan kauden jo varhaisessa vaiheessa. Nyt alkukauden Mäntynen on pelannut JHT:ssä Suomi-sarjaa 9 ottelua tehoin 6+3. 

Atte Tiitinen, 21v , saapuu Kokkolan Hermeksestä, jossa on pelannut 4 ottelua ilman tehopisteitä. Jyväskyläläinen Tiitinen on JYPin junioriputkin läpikäynyt ja pääsi viime kaudella pelaamaan myös kolmessa ottelussa Liigassa. Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo on tyytyväinen, että hyökkääjät saatiin Keuruulle:

- Hienoa, että saatiin Mäntynen ja Tiitinen soturipaitaan. Mäntynen on erittäin hyvä yleispelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa eri roolissa joukkueessa. Tiitinen on pelitaitava nuorihyökkääjä, jossa on paljon potentiaalia. Molemmat tuovat myös tarvittavaa kilpailua ja leveyttä joukkueen hyökkääjistöön. 

Mäntynen ja Tiitinen ovat tänään heti sotureiden kokoonpanossa, kun Ihmisten joukkue kohtaa kuukauden pelissä Imatran Ketterän.