Seuraa meitä:       

Soturit avasivat kotipeliviikon voitolla – KeuPa HT 4-2 FPS

Keskiviikkoillan Mestis-ottelu Maansiirtopuuha Areenalla päättyi kotijoukkueen 4-2 voittoon. Ottelun aikana vierasjoukkue johti 1–2, mutta soturit käänsivät pelin kulun Ihmisten joukkueen hyväksi.

Ottelu alkoi erittäin aktiivisesti ja vauhdikkaasti. Jo ensimmäisen erän alussa Tomi Mäntynen sai kahden minuutin rangaistuksen kiinnipitämisestä. Soturit pelasivat alivoimalla rohkeasti ja antoivat kovaa painetta. Paineistus tuotti tulosta, kun Rasmus Heljanko ja Mikko Perttu pääsivät vastahyökkäykseen, jossa Perttu teki KeuPa HT:n tämän kauden ensimmäisen av-maalin. FPS tasoitti kuitenkin heti seuraavassa hyökkäyksessään saman ylivoiman aikana Miku Ronkaisen laukauksella. FPS sai maalista energiaa ja sai vielä erän jälkimmäisellä kympillä toisen onnistumisen ja 1-2 johtoaseman. Vierailijoiden toisen maalin teki Samuli Aaltonen. KeuPa HT selvitti erän kaksi muuta alivoimaa kunnialla.

Toinen erä oli kiivasta taistelua ja tasokasta jääkiekkoa. Ajassa 27.16 soturit saivat kaivatun tasoituksen vahvan pelin päätteeksi. Ensin hyvän paineen seurauksena Leo Ring sai pidettyä kiekon sotureilla. Viivan kautta Valtteri Koskela syötti maalin eteen Veeti Vuoriolle, jonka jälkeen kahdella nopealla kosketuksella Ring oli maalipaikassa eikä mies erehtynyt. Näin vahva paineistus ja hieno hyökkäys tuotti myös upean maalin ja peli oli tasan. Toisen erän loppu oli tasaista ja kovaa taistelua, mutta tilastomerkintöjä ei toiseen erään enää saatu.

Myös ottelun päätöserä oli viihdyttävää ja kamppailuvaateeltaan kovaa jääkiekkoa. Erän puolivälissä FPS oli vähällä tehdä maalin. Tilanteessa suoritettiin videotarkistus eikä maalia lopulta syntynyt.  Muutaman minuutin päästä joukkueet pelasivat tasavajaalla, ja Juuso Ketola vei Ihmisten joukkueen johtoon 3–2 röyhkeällä maalille nousulla. FPS haki tasoitusta erän lopussa ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. Ajassa 59.25 Rasmus Heljanko veti keskialueelta tyhjiin ja näin peli päättyi KeuPa HT:n voittoon 4–2.

Kolmen kotipelin viikko jatkuu viikonloppu tuplalla, kun ensin perjantaina vastaan luistelee TUTO ja heti perään lauantaina kuukauden ottelussa IPK! Lämpimästi tervetuloa kannustamaan sotureita voittoihin viikonlopun otteluissa. Liput myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

KeuPa HT - FPS ottelukooste katsottavissa alta: