Seuraa meitä:

Ei pisteitä Kokkolasta – Hermes vahvempi kotonaan luvuin 5-2

KeuPa HT ei yltänyt parhaimpaansa vieraskaukalossa Kokkolassa vaan isännät ottivat voiton lopulta selvin luvuin 5-2. Soturit aloittivat pelin hyvin siirtyen 0-1 johtoasemaan, mutta tämän jälkeen isännät ottivat pelin hallintaansa ja KeuPa HT:n runsas jäähyily koitui kohtaloksi. Perjantaina soturit matkaavat Kajaaniin, josta haetaan revanssia joulukuun tiukalle tappiolle! Viikonloppu päätetään kotona IPK:ta vastaan.

Peli alkoi KeuPa HT:n kannalta hyvin ja joukkue siirtyikin johtoasemaan ajassa 8.51. Kohei Sato pyöritti peliä hyökkäysalueella, jakoi laidasta kiekon Jere Kuivistolle ja puolustaja napautti tarkalla rannevedolla kiekon yläkulmaan. Hermes tuli tasoihin erän loppupuolella, kun Eero Klintrupin viivakuti kimposi suoraan maalin edustalla puolustaneen Tomi Nikun luistimista Juha Rautiaiselle, jolla oli helppo työ iskeä kiekko tyhjään maaliin. Sotureiden harmiksi Hermes meni johtoon jo seuraavassa vaihdossa, kun Janne Riihimäki painoi hyökkäykseen ja iski oman paluukiekkonsa Juho Ahopellon ohi maaliin.

Toinen erä alkoi Hermeksen pelatessa 5v4 ylivoimaa. Torjuntatilanteessa sotureiden maali siirtyi pois paikoiltaan ja tilanteesta tuomittiin Juho Ahopellolle rangaistus. Hermes hyödynsi 5v3 ylivoimansa siirtyen 3-1 johtoon Aleksi Antti-Roikon lyöntilaukauksella. Soturit sortuivat vielä jäähyihin, mutta toisessa erässä ei nähty enempää maaleja. Pelin hallinasta kertoo jotain se, että Hermeksen Juuso Helomaalla oli kahden erän jälkeen tilillään kuusi torjuntaa.

Päätöserässä Hermes lisäsi johtonsa 4-1 ylivoimalla, kun Oskari Kalajanniska laukoi viivasta kiekon maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Hermes otti illan ensimmäisen ja ainoan jäähynsä. KeuPa HT:n ylivoima tuotti tulosta, kun Joni Airo pääsi napauttamaan tutulta paikaltaan pelin 4-2 ja herätti vielä toivon kipinän. Kiri ei kuitenkaan kantanut vaan Hermes puolusti johtoaan hyvin sekä ratkaisi ottelun lopulta Eero Klintrupin tyhjään maaliin iskemällä osumalla.

Kausi jatkuu viikonloppuna kahden pelin turvin, kun ensin perjantaina joukkue matkaa Kajaaniin Hokin vieraaksi ja lauantaina viikko päätetään kotiottelulla IPK:ta vastaan! Tervetuloa kannustamaan sotureita lauantain otteluun, liput seat4.me sekä Keuruulta Printek / KirjaKeuruu.

Katso ottelun Hermes – KeuPa HT maalikooste alta.