Seuraa meitä:       

Fyysinen ja kova peli päättyi soturien voittoon – KeuPa HT – HK Zemgale ottelun loppulukemat kirjattiin 3-2

KeuPa HT:n ja HK Zemgalen ensimmäinen kohtaaminen päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueelle numeroin 3-2. Latvialaiset pelasivat uhrautuvaa ja tiivistä viisikkopeliä, mikä oli selvästi haaste kotijoukkueelle. Illan ratkaisijoiksi nousivat kaksi maalia iskenyt Juuso Heikkilä, voittomaalin napauttanut Kohei Sato sekä muutaman huippupelastuksen ottanut Oskari Parviainen.

Ottelun alusta alkaen näkyi, että luvassa on erittäin fyysinen peli. Kotijoukkue sai peliin hyvän lähdön ja jo ensimmäiset hyökkäykset olivat tuottaa maaleja. Ajassa 03:57 Jere Kuivisto lähti kahdeksi minuutiksi jäähypenkille huitomisesta. Vierailijat onnistuivat hyödyntämään erikoistilanteen, kun heti jäähyn päätyttyä joukkue onnistui maalin teossa: Daniels Gorsanovs osui tarkalla laukkauksella siniviivalta ja peli oli 0–1. Soturien vastaus tuli seitsemän minuutin päästä ylivoimalla. Juuso Heikkilä ja Leo Ring syöttelivät taitavasti toisilleen neliön läpi ja kuvion päätteeksi Heikkilä pääsi naulaamaan hienolla osumalla pelin 1-1. Erän loppupuolella HK Zemgale sai vielä kaksi jäähyä, mutta erätauolle joukkueet lähtivät tasatilanteessa 1–1.

Toinen erä oli vahvaa Ihmisten joukkueen hallintaa ja joukkue loi pitkiä hyökkäysalueen ralleja, mutta maaleja erässä ei nähty. Erän ja koko pelin yksi kulminaatiohetki nähtiin toisen erän loppupuolella, kun Ihmisten joukkue sai kaksi jäähyä peräkkäin ja joutui pelaamaan yli minuutin kolmella viittä vastaan. Aktiivinen alivoima kuitenkin selvitti hienosti alivoimatilanteen eikä vierailijat saaneet huippumaalintekopaikkoja. HK Zemgalella oli muutama paikka erässä, mutta vaarallisimmat tilanteet puuttuivat. Erän viimeisellä sekunnilla HK Zemgalen pelaaja sai kahden minuutin rangaistuksen pelin viivyttämisestä, joten kolmanteen erään soturit pääsivät aloittamaan ylivoimalla.

Itse ylivoima ei tuonut maalia, mutta vain neljä sekuntia sen päättymisen jälkeen Juuso Heikkilä osui jälleen. Tomi Niku lähetti kiekon siniviivalta maalin edustalle ja Eetu Mäki ja Heikkilä survoivat kiekon maalin perukoille. Kolmannen erän avauskymppi oli soturien hallintaa ja vain lisämaalit puuttuivat. Läpi ottelun vierailijat puolustivat sitkeästi ja uhrautuvasti eivätkä antaneet yhtään vapaata tilaa oman alueensa keskustassa. Kotijoukkueen harmiksi HK Zemgale tasoitti ajassa 49.32 Ricards Bernhardsin maalilla. Kiekko päätyi hieman onnekkaasti soturien puolustusalueella Kristaps Rokisille, jonka vedon Parviainen vielä torjui, mutta Berndhards pääsi laittamaan kakkoskiekon sisään. Sitkeä oli myös kotijoukkue: reilu minuutti tasoitusosuman jälkeen Leo Ring käynnisti hyökkäyksen taiturimaisin elkein, jakoi laitaan Viljam Sandvikille, joka pelasi vuorostaan vapaana olevalle Kohei Satolle ja japanilaisvahvistus maalasi jo kolmannessa peräkkäisessä ottelussa maalin. Johto-osuman jälkeen KeuPa HT passivoitui liikaa, mikä antoi HK Zemgalelle pitkän kirimahdollisuuden ja joukkue hakikin tasoitusosumaa vimmatusti. Lopun sitkeä puolustustaistelu sekä Parviaisen muutama huippupelastus takasivat kolme pistettä sekä voiton joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta keruulaisille!

Kauaa ei tarvitse seuraavaa ottelua odotella, kun joukkueet iskevät yhteen jo heti keskiviikkona tuplaotteluiden jälkimmäisessä kohtaamisessa! Lämpimästi tervetuloa Keuruun jäähalliin kannustamaan sotureita voittoon! Mikäli olit tiistaina ottelussa, pääset keskiviikon peliin puoleen hintaan näyttämällä hallin lipunmyynnissä tiistain ottelulippua. Liput keskiviikkoillan kamppailuun myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Katso ottelun KeuPa HT – HK Zemgale maalikooste alta.