Seuraa meitä:       

Kotipeliviikko huipentui Ketterää vastaan Kuukauden ottelussa perjantaina – KeuPa HT vahvempi luvuin 4-2

KeuPa HT:n hyvät otteet jatkuivat perjantaina pelatussa Kuukauden ottelussa Ketterää vastaan, kun väkevän esityksen päätteeksi joukkue nappasi 4-2 voiton ja tärkeät kolme pistettä. Viidennen peräkkäisen voiton takasivat sitkeä joukkuepelaaminen ja onnistumiset laajalla rintamalla. Tuleva peliviikko pitää sisällään kaksi ottelua: tiistaina kotiotteluiden sarja päätetään tärkeällä ottelulla Joensuun Kiekko-Poikia vastaan ja perjantaina soturit kohtaavat RoKin Rovaniemellä!

Ihmisten joukkue tuli peliin loistavasti, hyvällä asenteella ja vahvalla luistelulla. Aktiivinen ote toi ylivoimasauman jo pelin kolmannella peliminuutilla. Kauaa ei ylivoimaa tarvinnut pelata, kun kokoonpanoon palannut Joni Airo iski tutulta paikaltaan pelin 1-0 Mikko Pertun ja Juuso Heikkilän avustamana. Ajassa 7.50 johto kasvoi 2-0 Valtteri Koskelan kovalla lyöntilaukauksella b-pisteiden välistä. Ketterä sortui vielä erän edetessä jäähyilyyn, mutta lisäosumia ei nähty. Ketterä sai avauserään muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen, mutta Oskari Parviainen viimeisenä lukkona selvittivät tilanteet. Muutoin avauserä oli täysin kotijoukkueen.

Ketterä tuli väkevämmin ottelun toiseen erään ja sai luotua hyökkäyksiä avausminuuteilta lähtien. Soturien puolustus kuitenkin kesti paineen hienosti eivätkä vieraat saaneet useita huippumaalintekopaikkoja. Avauskympin jälkeen ajassa 31.08 KeuPa HT joutui vajaamiehiseksi joukkuerangaistuksen myötä. Ketterän ylivoima ei tuottanut maalia vaan sen sijaan verkko heilui toisessa päässä. Aivan jäähyn lopussa Veeti Vuorio ja Onni Boman rynnistivät vastaiskuun, josta Boman onnistui sivaltamaan kiekon ohi Ketterä-vahti Severi Auvisen. Pian 3-0 maalin jälkeen johto kasvoi jo neljään, kun Leo Ring oli vapaana maalin edustalla ja mies pääsi nostamaan helpohkosti kiekon Ketterä-maaliin. Ketterä otti samassa ajassa aikalisän. Toisen erän viimeiseksi tilastomerkinnäksi jäi Kohei Saton jäähy ajassa 36.27, mutta lukemista 4-0 lähdettiin kohti päätöserää.

Kolmannessa erässä vieraat olivat odotetun aktiivisia ja hakivat tasoitusosumia ja siten kiriä käyntiin. Soturit pelasivat kypsästi puolustaen laadukkaasti ja iskien vastaan. Vieraiden kuparisen onnistui rikkomaan ajassa 47.29 Roope Turunen, mutta peli jatkui maalin jälkeen edelleen hyvin keupalaisten hallinnassa. Ketterä sai vielä erän lopussa kavennettua eron kahden maalin suuruiseksi Joona Lankisen onnistuttua maalin edustalta, mutta soturien jämäkkä puolustaminen viimeisillä minuuteilla takasivat hienon voiton ja kolme pistettä KeuPa HT:lle.

Tuloksen myötä KeuPa HT pelasi vakuuttavan kotipeliviikon ottaen kolme arvokasta voittoa ja napaten kahdeksan pistettä yhdeksästä! Tammikuun kotipeliputki jatkuu vielä yhden ottelun verran, kun tiistaina 31.1. Keuruun jäähallissa vastaan luistelee Joensuun Kiekko-Pojat! Peliviikon toinen ottelu on luvassa perjantaina Rovaniemellä. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan sotureita jo kuudenteen peräkkäiseen voittoon tiistaina! Liput myy seat4.me sekä Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Ottelun KeuPa HT – Ketterä maalikooste katsottavissa alta.